POWER-MKD
Per aspera ad astra
- Член од
- 1 март 2008
- Мислења
- 4.763
- Поени од реакции
- 645
Ако дојде некој да ги одлепи ќе јаде плуг или мотика у глава, како така.Нека дојдат и кај нас нека ги одлепат уште стојат:tv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако дојде некој да ги одлепи ќе јаде плуг или мотика у глава, како така.Нека дојдат и кај нас нека ги одлепат уште стојат:tv:
ps. slusnav deka taa Katerina Veljanovska e bratucetka na Trajko Veljanovski, i sega namesteno e ili ne.
Како ги лепите оние повисоките бе?
Се качувате тројца младинци еден врз друг? :tv:
Bitno si go dobila sleduvanjeto,koja i da bila,rekov vo eden post prethodno. Da mi napraj nekoja smrdla vaka pred devojka mi ili zhena seedno ne shamari nego so shipka ima da ja tresam.Da te potsetam za edna tvoja replika : Onie shto tepaat maloletni devojchinja po diskoteki i nokjni klubovi se mazhi za povekjeto ovde a?
Зашто Фрчко Тајсон? Подобро е Frchko in Street Fighter - The Battle for parking lot.
Да бе зошто Фрчко Тајсон?Со Тајсон се слични само по уличните тепачки но различни се по тоа што Тајсон тепаше мажишта а Фрчко жени.
Хихии... ако е тој, тогаш јасно ми е како Фрчко успеал да му удри бокс
Срам невиден, кретеноид.
значи фрчко=професор, колумнист, уставотворец, боксер и не знам колку го знаат ова ама и џезер е
уште да знае транзистори да поправа и мултиталент ќе биде
него оној малион од струмица од нафталин ја извади темава
ако, нема врска, фрчко е евергрин
Аха...што е така...така е.
Али Љубче беше поуспешен.
И тоа без алкохол.
Него такво `требовање` не му треба.
-Па им бегаше гол по тоа шумата кај Вила `Билјана` во Охрид на обезбедувањето
-трењираше кунг фу ударци врз Снешка
-па што инвентар викаат искршил...
Лудаци...спас нема.
Што гледа тоа и учи:smir:Зар и девојка имаш?и што ако натепаш девојка? маш си?
Иначе за фрчево...ак се кандидирал тој за председник тогаш секој граѓанин на Република Македонија кои ги исполнува уставните одредби пропишани за кандидирање за председеател може да се кандидира и да го победи .... секој е подобар од него...
Што гледа тоа и учи:smir:
Priroden instinkt,ednostavno,ja shtitam onaa shto ja sakam i cenam,pa mashko ili zhensko ima chotek da jadi vo prilika na ist sluchaj kako so Frchkoski.
Која првата или втората.И тој Александар или како го викаја натепаниот можеби се исплашил оти ко ќе го викни Фрле другарму Бране па овој ко ќе го викни другарму Бучко па прплес ќе ги направат.Priroden instinkt,ednostavno,ja shtitam onaa shto ja sakam i cenam,pa mashko ili zhensko ima chotek da jadi vo prilika na ist sluchaj kako so Frchkoski.