Фрчко Тајсон

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
ps. slusnav deka taa Katerina Veljanovska e bratucetka na Trajko Veljanovski, i sega namesteno e ili ne.

Bitno si go dobila sleduvanjeto,koja i da bila,rekov vo eden post prethodno. Da mi napraj nekoja smrdla vaka pred devojka mi ili zhena seedno ne shamari nego so shipka ima da ja tresam.Da te potsetam za edna tvoja replika : Onie shto tepaat maloletni devojchinja po diskoteki i nokjni klubovi se mazhi za povekjeto ovde a?

Како ги лепите оние повисоките бе?
Се качувате тројца младинци еден врз друг? :tv:

Trojka ili chetvorka,kupche!

Bitno si go dobila sleduvanjeto,koja i da bila,rekov vo eden post prethodno. Da mi napraj nekoja smrdla vaka pred devojka mi ili zhena seedno ne shamari nego so shipka ima da ja tresam.Da te potsetam za edna tvoja replika : Onie shto tepaat maloletni devojchinja po diskoteki i nokjni klubovi se mazhi za povekjeto ovde a?

Да и направи некоја така на женска ти прво треба да имаш женска, а пошто си фан на паркинг-манијакот, најверојатно - немаш.
Неговата жена испаднала кокошка, а не истепаното девојче од страна на паркинг-манијакот.

А кажи ми кога Иванов кренал рака на жена???

Зашто Фрчко Тајсон? Подобро е Frchko in Street Fighter - The Battle for parking lot.

Да бе зошто Фрчко Тајсон?Со Тајсон се слични само по уличните тепачки но различни се по тоа што Тајсон тепаше мажишта а Фрчко жени.

Да бе зошто Фрчко Тајсон?Со Тајсон се слични само по уличните тепачки но различни се по тоа што Тајсон тепаше мажишта а Фрчко жени.

Грешка си, Тајсон така убаво ја напердаши жена му што после во разводот таа му зеде се.

Така да може да се каже

ФРЧКО=ТАЈСОН

значи фрчко=професор, колумнист, уставотворец, боксер и не знам колку го знаат ова ама и џезер е
уште да знае транзистори да поправа и мултиталент ќе биде

него оној малион од струмица од нафталин ја извади темава
ако, нема врска, фрчко е евергрин

значи фрчко=професор, колумнист, уставотворец, боксер и не знам колку го знаат ова ама и џезер е
уште да знае транзистори да поправа и мултиталент ќе биде

него оној малион од струмица од нафталин ја извади темава
ако, нема врска, фрчко е евергрин

Господинот Фрчко за боксер се спрема,
си боксува жени, без да има трема.
Еднаш една тој на паркингот сретна,
за косата ја фати и под пазуви ја вметна.
Правник силен тој е и правдина дели
внимателно одбира, само женски цели.
Срам од ништо нема, за претседател се спрема.
И на сите јасно сака да им каже
паштета ќе ги прави и на лепче ќе ги маже.
И затоа сега жени пазете се, не лаже,
тоа наше силно маже сите ќе ве смаже.
:baeh:

фрчко во млади години, лесно ќе го познаете

помош - носи црно бела јакна

Аха...што е така...така е.
Али Љубче беше поуспешен.
И тоа без алкохол.
Него такво `требовање` не му треба.
-Па им бегаше гол по тоа шумата кај Вила `Билјана` во Охрид на обезбедувањето
-трењираше кунг фу ударци врз Снешка
-па што инвентар викаат искршил...

Лудаци...спас нема.

:pos2::pos2::pos2::pos2:bravo taka e za ljupco..ama ova za frcko e REZIL neli

Зар и девојка имаш?:vozbud: и што ако натепаш девојка? маш си?

Иначе за фрчево...ак се кандидирал тој за председник тогаш секој граѓанин на Република Македонија кои ги исполнува уставните одредби пропишани за кандидирање за председеател може да се кандидира и да го победи .... секој е подобар од него...
Што гледа тоа и учи:smir:

Не ми се верува до кај ќе додете за да идеализирате личност далеку од совршенството???Ќе тепал и он жени.....Ете зошто не треба да биде претседател лошо влијае на младината.Си викаш, коа може он, можам и јас.Така?

Priroden instinkt,ednostavno,ja shtitam onaa shto ja sakam i cenam,pa mashko ili zhensko ima chotek da jadi vo prilika na ist sluchaj kako so Frchkoski.

Мислам дека 'СВАКОГА ДАНА У СВАКОМ ПОГЛЕДУ СВЕ ВИШЕ НАПРЕДУЈЕШ', свесен си дека го претставуваш СДСМ овде и со твоите ставови колкава штета му правиш цццццццц

Ќе тепал женски, море суртук еден

Priroden instinkt,ednostavno,ja shtitam onaa shto ja sakam i cenam,pa mashko ili zhensko ima chotek da jadi vo prilika na ist sluchaj kako so Frchkoski.
Која првата или втората.И тој Александар или како го викаја натепаниот можеби се исплашил оти ко ќе го викни Фрле другарму Бране па овој ко ќе го викни другарму Бучко па прплес ќе ги направат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom