SuicideMessiah
Советник
- Член од
- 7 јули 2008
- Мислења
- 5.575
- Поени од реакции
- 295
И земи хебла следниот пат, кај е кола без хебла во неа.
Na devojka mi nekoe orospivche da i napraj problem ne so hebla nego shipka vmozok ima da i nastegam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И земи хебла следниот пат, кај е кола без хебла во неа.
Зар и девојка имаш?Na devojka mi nekoe orospivche da i napraj problem ne so hebla nego shipka vmozok ima da i nastegam.
Абе нормално е ова што го направил Фрчко, човеков се спремал на мегдан со Груевски да излези, па морал бокс да научи.
Сега дури и појак е, street fighter е... т.е. parking fighter, се навежбал и ќе му ја скрши кичмата. :angry3:
Na devojka mi nekoe orospivche da i napraj problem ne so hebla nego shipka vmozok ima da i nastegam.
а пошто фрчко преферира да тепа жени, можеби се спремал да и удри еден бокс на дора.
Во право си дека ја одобрувам идеологијата на Вмро Дпмне исто како што ја одобруваш и ти идеологијата на твојата партија, за тоа дека најстрого се придржувам до законите за да не бидам прогласен з државен непријател не си во право :smir:Ти, младо момче, си класичен пример за збунка. Со самото тоа што си поддржувач (така да те наречам) на ВМРО-ДПМНЕ-АБВГД или како и да милуваш да ги викаш, логично е да ги одобруваш нивната идеологија и најстрого да се придржуваш и да се согласуваш со пропишаните закони и прописи (за да не бидеш прогласен за државен непријател).
Значи „Знаењето е сила, знаењето е моќ“, а УМС-то ви оправдува часови кои ќе ги поминеш во квалитетно спиење? Да те види од некоја страна Грујо твој, да те потапша по рамо разочарувачки, па ќе западнеш во тешки депреси и со терапија да треба да се враќаш во нормала...
Второ, за плакатирањето, недај Боже да те видат цајканите, кои ако не ти најдат замерка што прегласно си дишел или косата не ти била средена, сигурно ќе ти опнат една казна за плакатирање на места кај што не е дозволено тоа (имам многу јак осеќај дека го правиш тоа). Нема да те казнат единствено ако ја прошараш членската книшка пред очи, а пошо не мојш да ја имаш со твоите 16 години, казната е неминовна.
Лека ноќ мило. :back:
Во право си дека ја одобрувам идеологијата на Вмро Дпмне исто како што ја одобруваш и ти идеологијата на твојата партија, за тоа дека најстрого се придржувам до законите за да не бидам прогласен з државен непријател не си во право :smir:
Фантом незнам како е во Охрид ама кај нас тука со плакатирањево немаме проблеми:wink:нема за што да иде полиција а и да дојде немора книшка да прошарувам преку телефонски повик ќе го решиме тоа:helou:
чао:back:
Имај трето дете!
Ни требаат за плакатирање.
Чита ли бе некој социолог, новинар, шо се пишува овде....?
[/i]
Додека партиите си имаат ќар, социолозите можат само да мелат на празноа новинарите само да пишуваат...![]()
Не бе грешка си, овие имаат 18 год. и не лепат, туку одлепуваат...:tv:
Не бе грешка си, овие имаат 18 год. и не лепат, туку одлепуваат...:tv: