Фрчко Тајсон

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Frcko ima sreka sto seuste ne sme modernizirani i nema kameri po parkinzite,ako imase kamera i da ja snimela tepackata mislam deka toe ke bese najgledanoto video sega vo ovie momenti! SDSM si najdoa zrtva i kandidat,nemat nisto podobro a i taka ke izgubat pa toa ke im dojde kako osveta za atentatot na g-not Gligorov bidejki Frcko ne si ja zavrsi rabotata a sigurno toa go naplatil...Eh kolku Conspiracy Theory ima vo ovaa nasa drzava,trebalo Jerry Fletcher aka Mel Gibson vo filmot Conspiracy Theory (Did We Land On The Moon) da stavi nov naslov,WHY DID NOT FRCKOVSKI KILL THE PRESIDENT?

Na devojka mi nekoe orospivche da i napraj problem ne so hebla nego shipka vmozok ima da i nastegam.
Зар и девојка имаш?:vozbud: и што ако натепаш девојка? маш си?

Иначе за фрчево...ак се кандидирал тој за председник тогаш секој граѓанин на Република Македонија кои ги исполнува уставните одредби пропишани за кандидирање за председеател може да се кандидира и да го победи .... секој е подобар од него...

Абе нормално е ова што го направил Фрчко, човеков се спремал на мегдан со Груевски да излези, па морал бокс да научи.

Сега дури и појак е, street fighter е... т.е. parking fighter, се навежбал и ќе му ја скрши кичмата. :angry3:

тука фрчко е во предност пошто нели нема кичма, па грујо нема што да му крши.
а пошто фрчко преферира да тепа жени, можеби се спремал да и удри еден бокс на дора.

иако ова не ми изгледа можно, бидејќи ниту фрчко ќе стане претседател, ниту бакојанова уште долго ќе биде министерка за надворешни атински срања

Na devojka mi nekoe orospivche da i napraj problem ne so hebla nego shipka vmozok ima da i nastegam.

Се види дека немаш грам мозок, би можел на културен начин да ја одјебеш девојката,не со хебла

Али ај те оправдувам,знам сега какви ти се директивите за време на изборите.:kesa:

а пошто фрчко преферира да тепа жени, можеби се спремал да и удри еден бокс на дора.

Видиш и тоа може да е, да го спремаат за меч со Дора.

Јебига глуп Македонец, кој незнај да смири жена со ку*о, ќе ја смирува со шамари.

Не дека го оправдувам Фрчко за тоа што го направил но зар заговорнициве за демократија и ненасилничко однесување ,заборавија на пукањата пред куќите на нивните пратеници кои се дрзнаа да не размислуваат како сопартијците им ?:helou::salut:

Ти, младо момче, си класичен пример за збунка. Со самото тоа што си поддржувач (така да те наречам) на ВМРО-ДПМНЕ-АБВГД или како и да милуваш да ги викаш, логично е да ги одобруваш нивната идеологија и најстрого да се придржуваш и да се согласуваш со пропишаните закони и прописи (за да не бидеш прогласен за државен непријател).

Значи „Знаењето е сила, знаењето е моќ“, а УМС-то ви оправдува часови кои ќе ги поминеш во квалитетно спиење? Да те види од некоја страна Грујо твој, да те потапша по рамо разочарувачки, па ќе западнеш во тешки депреси и со терапија да треба да се враќаш во нормала...

Второ, за плакатирањето, недај Боже да те видат цајканите, кои ако не ти најдат замерка што прегласно си дишел или косата не ти била средена, сигурно ќе ти опнат една казна за плакатирање на места кај што не е дозволено тоа (имам многу јак осеќај дека го правиш тоа). Нема да те казнат единствено ако ја прошараш членската книшка пред очи, а пошо не мојш да ја имаш со твоите 16 години, казната е неминовна.

Лека ноќ мило. :back:
Во право си дека ја одобрувам идеологијата на Вмро Дпмне исто како што ја одобруваш и ти идеологијата на твојата партија, за тоа дека најстрого се придржувам до законите за да не бидам прогласен з државен непријател не си во право :smir:
Фантом незнам како е во Охрид ама кај нас тука со плакатирањево немаме проблеми:wink:нема за што да иде полиција а и да дојде немора книшка да прошарувам преку телефонски повик ќе го решиме тоа:helou:
чао:back:

Во право си дека ја одобрувам идеологијата на Вмро Дпмне исто како што ја одобруваш и ти идеологијата на твојата партија, за тоа дека најстрого се придржувам до законите за да не бидам прогласен з државен непријател не си во право :smir:
Фантом незнам како е во Охрид ама кај нас тука со плакатирањево немаме проблеми:wink:нема за што да иде полиција а и да дојде немора книшка да прошарувам преку телефонски повик ќе го решиме тоа:helou:
чао:back:

Имај трето дете!
Ни требаат за плакатирање.

Чита ли бе некој социолог, новинар, шо се пишува овде....?

Имај трето дете!
Ни требаат за плакатирање.

Чита ли бе некој социолог, новинар, шо се пишува овде....?

Додека партиите си имаат ќар, социолозите можат само да мелат на празноа новинарите само да пишуваат...:toe:

[/i]
Додека партиите си имаат ќар, социолозите можат само да мелат на празноа новинарите само да пишуваат...:toe:

Знаењето е сила, знаењето е моќ!

Ама постерите сами не се лепат. Направи трето дете.

02.jpg

Prepare 1 cup (2.4 dl) of very hot water. Make a thin mixture of 3 tablespoons (45 ml) of white flour and cold water (just enough to wet all the flour and make it liquid enough to pour). Pour the cold mixture slowly into the hot water while stirring constantly. Bring to a boil. When it thickens, allow to cool. Smear on like any other glue. For slightly better strength, add 1 tablespoon (15 ml) of sugar after the glue is thickened. After using a portion, reheat the remaining in a covered jar or container to sterilize it for storage or keep refrigerated. If wheat flour is not available, other flours will work.

Нека дојдат и кај нас нека ги одлепат уште стојат:tv:

Attachments

• Пио.jpg
    Пио.jpg
    104,1 KB · Прегледи: 4
Како ги лепите оние повисоките бе?

Се качувате тројца младинци еден врз друг? :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom