Frasier

• Креатор на темата Креатор на темата Old Possum
  • Време на започнување Време на започнување
Седнав целосно да ја изгледам и онака ја иам доста и заборавено и само што ја изгледа епизодова.
На сценава неможев да се смирам од смеење.
Frasier: Yes Niles, that`s exactly what we need, a fourth language.

Само 15 страни за ваква култна серија како Фрејзер е за срамота за сите кајганџии.
Да не заборавием, Фрејзер беше таа серија што ја растури Френдс во поглед на Еми и други награди !

Сценава од клипот прв пат ја гледав пред неколку години кога ја даваа на канал 5 (и тоа сабота или недела мислам дека беше кога ги даваа навечер сите епизоди од петходната недела), и се смеев како луд во 1 часот по полноќ во дневната :pos:

Ги догледав. Во топ 5 мои ситкоми оди гарант.
И сега не знам што друго да гледам од ситкомиве, знам дека што и да спуштам нема да можам така да се поврзам со ликовиве како со Фрејзер.
Имаа малку епизоди кадешто го тупеа, ама имаше и епизоди каде не можев да се смирам од смеење. Ама во глобала одлични, 9 накај 10 од мене.

Да ја вратам темава од мртвите.

При крај сум на прва сезона, ќе се префрлам набрзо на втора. Пресмешни ми се, некои ги имав гледано на Канал5, али се ми е заборавено скоро.

Кога Најлс мисли дека жена му го изневерува, епизодава е при крај на втора сезона, до таму сум стигната. Ај тепачката, али делот со преведувањето, оф мори мајко, сум се пресмеала. :LOL:

ПС. Дали некогаш ќе ја покажат женава на Најлс да ја видиме?

ПС. Дали некогаш ќе ја покажат женава на Најлс да ја видиме?[/quote]

Таа информација е строго доверлива :)

Најлс и таа кучката, што рака на срце, не знам од каде ја нашле. :D

Okay_meme.jpg

Леле, леле, леле!!!
Вака мислам цела година се неам смеено, али на ниедна сцена досега од серијава, ова беше врвот!

:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom