Frasier

• Креатор на темата Креатор на темата Old Possum
  • Време на започнување Време на започнување
Ова од последната сезона а? Ги изгледа пак? Јас да се пофалам, дека ја завршив :)

Не е од последната. Мислам дека е од 10 та сезона, ама може и да грешам. Уште не сум ја завршила до 11 сезона сум. Уште 12 епизоди имам и готово:)

Не е од последната. Мислам дека е од 10 та сезона, ама може и да грешам. Уште не сум ја завршила до 11 сезона сум. Уште 12 епизоди имам и готово:)

Успеј не заплачи на последната сцена да те видам/ :)
(На таа во радиото со целата екипа мислам.)

ОФ топик ама сепак:
Како се прави вака спојлер?

ОФ топик ама сепак:
Како се прави вака спојлер?
[spoiler ] [ /spoiler]
Ставаш текст помеѓу заградите, и заградите ги спојуваш до буквите што се во заградите(ги разделив да не се стават пак како спојлер па да не можеш да видиш)
Се надевам ме разбра :)

[spoiler ] [ /spoiler]
Ставаш текст помеѓу заградите, и заградите ги спојуваш до буквите што се во заградите(ги разделив да не се стават пак како спојлер па да не можеш да видиш)
Се надевам ме разбра :)
Е супер, фала многу ;)

Имам уште некоја епизода до таму:)

Има ИМДБ страна серијава? Баш ме интересираш да видам каков рејтинг има и не можев да најдам

Ги почнав по ред да ги гледам пред еден месец , стигнат сум до 4та сезона , 10 епизода. Имам гледано и нешто на Тв кога ги даваа , и сестра ми додека ги гледаше на ПЦ , ама сега решив "од-до" комплет да ги изгледам.

Морам да ги истакнам првите 6-7 епизоди од 4тата сезона . :pos: Која од која е посмешна , а и а нет што читав мислења , преовладува мислењето дека 4тата сезона им е најдобра.
Епизодата кога Фрејзер со Лилит сакаат да го упишат син им во елитно училиште :pos: , првата епизода кога на гости им е бившиот вереник на Дафни , и епизодата кога Дафни ќе го донесе во станот типот со истите манири на Најлс :)

- од првата сезона сум пукнал од смеа на сцената кога Фрејзер сабајле ќе види дека Татко му спиел со жена во станот , и кога ќе почне глупост до глупост да треска и двосмислени работи . ахахахаха

Дијалогот од епизодата 1 од 4та сезона .
Niles : So , who is Clive?
Daphne : Ex-fiance
Niles : You were engaged ?
Daphne : For years .Oh we were mad for each other. He was very sweat and had the most gorgeous eyes you ever saw.
Niles : But ?
Daphne : oh , yes , that too . :pos::vozbud:

4сезона , 12 епизода

:place::place::place::place::place::place:

Последната епизода одлична, емоции премногу, заврши со стил. (y)
Многу ми е тапа сеа, исто како кога ги изгледав Пријателите... ептен се навикнав на ликовиве сеа 2 недели ќе ги жалам. :noze:
Со Friends најдобри ситкоми дефинитивно, ќе си гледам од време на време понекоја епизода секако.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom