Frasier

• Креатор на темата Креатор на темата Old Possum
  • Време на започнување Време на започнување
[emoji3]
b527d45cf2ac1d0ecbbe4156fc603e88.jpg

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Најбоље серија!!! Какво актериште е Келси Грамер, како само го доловува ликот на Фрејзер секоја му чест :cuc:
Али најомилен лик ми е Најлс, онаков мал, слаб, ситен па уште кога ќе почне да вергла со неговиот сарказам ( најчесто на сметка на Фрејзер), му нема крај. Или пак првите сезони кога ја манијачеше Дафне... :pos:
Тука морам да го спомнам и Мартин, опасен е стариот посебно кога ги трола овие двајцава.

Најбоље епизода дефинитивно е кога Најлс и Фрејзер ќе го купат ресторанот од стариот келнер, патос се направив тие 25 минути.

Стварно потценета серија, незнам зошто сите кубат коси по Пријатели, а оваа е онака... веќе подзаборавена да не речам. Али шо го ебам бре, за мене овој е дефинитивно N.1 ситком на сите времиња

10/10 (y)

Најбоље епизода дефинитивно е кога Најлс и Фрејзер ќе го купат ресторанот од стариот келнер

Еве најдов инсерти од оваа епизода

Otto : Who is this?
Frasier : It's the voice of God!
:pos:

Дали може некој да ми прати торент по ПП од серијава (по можност со српски превод ако има),се скапав од барање,никако не можам да најдам.Одамна ја немам гледано,затоа помогнете ми :angel:

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro
Дали може некој да ми прати торент по ПП од серијава (по можност со српски превод ако има),се скапав од барање,никако не можам да најдам.Одамна ја немам гледано,затоа помогнете ми :angel:
upload_2018-3-21_1-16-46.png
upload_2018-3-21_1-16-27.png

Не знам дали ова е точно но наводно го изјавил Келси Грамер
https://tvseriesfinale.com/tv-show/...-hints-that-a-revival-will-be-announced-soon/
Сеуште не се знае дали ќе се врати оригиналната екипа(бидејќи прочитав на интернет дек а Дејвид Хајд Пирс а.к.а Најлс Крејн бил болен од деменција колку што разбрав така да не се знае дали ќе биде дел од екипата за другите нема информации дали се заинтересирани да бидат дел од продолжението на серијата).Така да ќе видиме што ќе биде.

Мое мислење е дека не би требало да има нови епизоди. Ако е само Келси Грамер а.к.а Фрејзер од старите ликови, ондак не... без Најлс, Мартин (РИП), Дафне и Роуз нема да биде иста серијата.
Вака се повеќе ми изгледа дека Келси сака да си ја зголеми сметката во банка, дека откако заврши Фрејзер во 2004 немаше некој позначаен успех на филмското платно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom