Frasier

• Креатор на темата Креатор на темата Old Possum
  • Време на започнување Време на започнување
Omilen sitkom koj go sledam u momentov(ne racunajki go Raymond koj na nov@ tv ide reprizno po 90376 pat,top komedija,martin mi e omilen

Неее друже... истата екипа си тера до крај...

Абе мене ова ме збуни, помислив дека Најлс ќе го мењале:

Најлс е закон.Да не знае некој до која епизода од која сезона е?

Ама претпоставувам дека pirlo прашуваше до која епизода се на Канал 5 :)

Ама претпоставувам дека pirlo прашуваше до која епизода се на Канал 5 :)

da toa prasuvav,da nema zabuni

НЕ МИ СЕ ФАКИНГ ВЕРУВА!!!!! :nesvest:

Сељачишта!!!
:pov:"Излог на страста" од 18:00 ----- "Frasier" од 00:00.

Идам сеа на сајт на Канал 5 и така убаво ке ги отерам у три лепе.
После зошто ХРТ и Нова ТВ повеке ги гледа народов.

mojot mail do Kanal 5:

Znaci sekoja cest, uspeavte da se vklucite vo siviloto i odvratniot TV program na makedonskite televizii... bravo.
"Izlog na strasta" na mestoto na "Frasier"...
I toa "Frasier" ni pomalku ni poveke go stavate vo termin od 00:00 casot.
Da znaete samo kolku luge se luti i razocarani od vasiot poteg. Jas bev mozebi prviot sto vi cestitase na odlukata da gi otkupite "Frasier" i nasekade ve falev za toj poteg, plus jas bev toj koj vo site "debati" ve braneshe vo vaseto kenkanje za da se ukine HRT2 zaradi prenosite od formula zatoa sto mislev deka toa ke vlijae na pozitiven nacin vo vasata programa... a sega ke bidam najglasniot koj ke bide protiv vas, go zasluzivte toa.
Da, znam deka ne se plasite od mene... ama napravete anketa ili prosetajte malku po makedonskite forumi i procitajte gi mislenjata na temite za "Frasier".
Edna serija koja e na vtoro-treto mesto po gledanost i popularnost na site vreminja (proverete malce na net) ...ja menuvate so nesto sto se vika "Izlog na strasta". Kako ne vi e sram?
Sto e sledno??? Na Milenko emisijata ke odi vo 4 sabajle zaradi reprizite od cela nedela na "Izlog na strasta" sto ke mora da odat vo petok od 00:30 casot.
I nemojte posle da se cudite koga narodot totalno ke ve ignorira i se poveke ke se vrti kon hrvatskite televizii.

EDIT - ova e adresata: editor@kanal5.com.mk ...pa koj saka, neka im pise...

lele serijava me umre ej,pogotovo taa epizoda sto bese u petokot,se zgaziv od smeenje.:pos2: :pos2:

Unknown, dzabe se macis i pisuvas... Toa se sve idioti... Mislat deka ako ja stavat izlog na strasta vo toj termin, i taa ke bide gledana... tuku taka narodov ke glea italijanski sranja...
Samo se nadevam deka barem ke ja prikazat cela serija do kraj.

Вчера започна последната сезона... Уште 24 епизоди до крај... :(

Не ја пропуштајте епизодата кога таткото по грешка ке изеде hash-cookie. :pos:
Ако најдам, ке постирам точно која епизода е.

edit:
Season 11, Episode 11: High Holidays
Frederick visits Frasier in Seattle, and the family is shocked to see him going through a "Goth" phase. The family talks about the rebellious phase of a child's life, and Niles is stung to hear Martin say that he was always one of the good kids. He decides to rebel by consuming a pot brownie supplied by Roz, but hijinks ensue when Martin eats it.

Абе многу касно ја давааат Фрејзер у 6 саат ставиле некоја друга Серија веза си немаат значи..

Порано ја гледав, веќе не ја гледам, сега не е во 18:00 часот, ја поместија поради некоја друга, сега е на полноќ мислам. :lut:
Инаку, серијата е закон. Се надевам дека ќе почнат да ја даваат и на друга телевизија, па да ја гледам од прва епизода и да биде во термин кој ми одговара. :)
На FOXlife би било добро да почнат да ја даваат, и онака цел ден ми е само на тој програм пуштен телевизорот. :vozbud:

Од пред месец дена отприлика почнаа да ја даваат од 16:15... вечер на полноќ е реприза.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom