Frasier

• Креатор на темата Креатор на темата Old Possum
  • Време на започнување Време на започнување
ау уживам да ја гледам серијава, топ си е. мало освежување после сапуницине..

Оууууу вчера колку беа добри епизодите, поготово со дадилката и кога беше Фрејзер кловн, леле у сред 1 саат сум се смеел комшииве ќе ме утепаа.

Брат какви ѕидови имаш ти ако комшиите го слушаат твоето смеење?!
Он топик,серијава веке не ми е добра ни смешна ко што ми беше порано,ми фалат епизодите кога Најлс ја демнееше Дафне,али златна ДВД колекција,ке се гледаат репризно.Патам мислам дека има уште само некоја епизода до крајот

Брат какви ѕидови имаш ти ако комшиите го слушаат твоето смеење?!
Он топик,серијава веке не ми е добра ни смешна ко што ми беше порано,ми фалат епизодите кога Најлс ја демнееше Дафне,али златна ДВД колекција,ке се гледаат репризно.Патам мислам дека има уште само некоја епизода до крајот
Не е какви се ѕидовите туку какво е смеењето...
Ејјјј сите сезони ги имаш?????????
Ако добро ги бројам мислам дека има уште 10 епизоди или за две недели би завршила. Ќе ми недостигаат, освен ако ги имаш сите сезони па да правиме размена, или да ги купам.

Многу интересна и смешна серија ми е оваа .. една од подобрите ги ги имам гледано во последно време ..Најлс е закон , а глумецот кој го глуми врши одлична работа , врвна глума ..

Само терминот им е лош на Канал 5 00:00 ..

Па да ви кажам нешто, најмалце 2 недели, ако не и повеќе има епизоди од 16:15, случајно еднаш фатив и кога гледам вечерта во 00:00 пак истата епизода, појма немам кога е сменето, можда има и неколку месеци.

Денес ги гледав епизодиве и некако ми беа тапа т.е што значи дека им се ближи крајот, а дур ги гледав ми текна на една епизода:
Фрејзер и Најлс се запишуваат на курс да научат повеќе работи за колите, и на часовите цело време прават бељи, демек да осетат како е пошто како деца некад не правеле. Една од подобрите епизоди, Бесценето.

Изгледа денес е КРАЈОТ!!!! :(
Вчера беше првиот дел од последната епизода, Goodnight, Seattle.

Леле колку ќе ми фали серијава. :( Ако К5 не дава репризи, ќе си ја симнам цела. :) Една од најдобрите.

Многу тивка ми стана серијава последно време бе. :(

Ќе завршува?! :shok:

ја обожавам и редовно ја гледам а ако пропустам ја гледам у недела од 00.00 до незнам кога ама знам дека се сите епизоди од преку неделата хахаха колку се само интересни хахаха сеа се смеам кога ке помислам.....хахах

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom