Frasier

• Креатор на темата Креатор на темата Old Possum
  • Време на започнување Време на започнување
Останав без спиење сношти Фрејзер има бомба хумор тоа што не го сфаќаат 60 % нема врска, пример: ја гледавме епизодата (со другари и другарки) каде што оние двајцата идиоти Кокошката и кој беше го местеа Фрејзер - за газот колку голем му бил па после местенката се наоѓа со Роз во кафето, ја прашува дали слушала кога го прогласија за најголем задник, Роз му вика не неслушав.... по секунда две и бара стол Роз ладно му вели ќе ти дадам два...... па тука паѓав од смеење од 5 души што гледавме само јас и 1 другар кој се поднасмеа реагиравме остатокот се чудеше на што се смееме....

Најдобра хумористична серија според мене.Најлс е закон.Да не знае некој до која епизода од која сезона е?

Interesna serija ja gleam koga ke ja nacekam na tv,ama mislam deka ne e tolku jaka kolku Friends.Ipak Dzoi nemoze da se meri so nikogo :)

Ја обожавам.Секој ден ја гледам и после и епризите и секогаш се смеам :pos:

Серијата е супер. Немам зборови. Но, глумците не се на место. Разочарен сум од начинот на кој глумат. Очиглено дека не се за таа серија. Кога почнаб прв пат ја гледав, на прв поглед ми се виде дека серијата не е многу интересна. Но, со текот на времето ми се допадна :)

Најдобра хумористична серија според мене.Најлс е закон.Да не знае некој до која епизода од која сезона е?

Season 8, Episode 4 ...инаку се 11 сезони, секоја сезона со 24 епизоди. Така да, има уште бајаги од серијата ...доколку Канал 5 ги откупиле сите сезони.

Доста интересна серија. Не ја гледам баш најредовно ама често гледам и моментално е меѓу посмешните што ги има по нашиве телевизии

Супер серија.
Не ја гледам често, но многу ми се допаѓа.
Мислам дека конкуренција нa оваа серија е "Како што ќе каже Џим"

Мислам дека конкуренција нa оваа серија е "Како што ќе каже Џим"

Конкуренција би требало да се гледа по времето на емитување... на Фрејзер е маѓепсани на А1 и дневникот во 6 на сител...

pa poglupo nesto neam gledano
grdo kolke e se, ni sodrzina ni glumci niso

Почнав да ја гледам од што не можев ништо поинтересно да најдам на ТВ негде после полноќ. Сосема случајно, последниве 2 - 3 епизоди ги загледав, пред тоа ни рекламите не ги рецкав.
Не е лоша. Али брат му на Фрејзер рулЗ. :je:
Е овака почна. :icon_lol: Ептен ја бендисав серијава, иако прв пат слушнав дека постои, кога ја рекламираа пред да почне да се емтиува. Редовно си ја пратам. Меѓу омилените. :pipi:

Прво така кога ќе немаше ништо на телевизија почнав да гледам,ама сега секој ден ја следам..закон е..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom