Frasier

• Креатор на темата Креатор на темата Old Possum
  • Време на започнување Време на започнување
Nema sho ..zakon si e serijava ..bez utka

не ја гледам многу многу, но кога ќе ја начекам, интересна ми е...брат му на фрејзер ми е најсмешен..

Најзакон е серијава, ја гледам во Недела кога ги репризираат сите епизоди од неделата.

Patrick Stewart - педер, мисли дека се пар со Фрејзер, Фрејзер мисли дека се само пријатели, не знае како да му каже дека е стрејт.

Priceless :)

Patrick Stewart - педер, мисли дека се пар со Фрејзер, Фрејзер мисли дека се само пријатели, не знае како да му каже дека е стрејт.

Priceless :)

Не е точно.
Фрејзер на останатите им вели дека мисли дека се само пријатели, а самиот си знае дека односот на Стјуарт не е само пријателски, но премолчува заради копнежот да се биде во елитните кругови, во кои влегува поради "пријателството" со Стјуарт. Најлс дури и му завидува.

Не е точно.
Фрејзер на останатите им вели дека мисли дека се само пријатели, а самиот си знае дека односот на Стјуарт не е само пријателски, но премолчува заради копнежот да се биде во елитните кругови, во кои влегува поради "пријателството" со Стјуарт. Најлс дури и му завидува.

Добро де, не мислев да ја објаснувам цела епизода во детали. Тој што гледал знае како било. :)

До солзи сум се смеела на таа епизода....Почнав веќе да верувам дека Фрејзер ќе стане геј...

До солзи сум се смеела на таа епизода....Почнав веќе да верувам дека Фрејзер ќе стане геј...

P.S. Шорцевите добро му седеа :pos2:

Ednostavno se za ovaa serija e naj, naj, naj, naj, naj ... Navistina sekoja cest stvarno se ZAKON. Ne gi gleam preku nedelata i gi ostavam za u nedela na vecer koga gi davaat site 5 serii povtorno.

:tv:

Ednostavno se za ovaa serija e naj, naj, naj, naj, naj ... Navistina sekoja cest stvarno se ZAKON. Ne gi gleam preku nedelata i gi ostavam za u nedela na vecer koga gi davaat site 5 serii povtorno.

Да да и јас така правам, у недела на полноќ канал5, ама не се 5 туку се 4 бидејќи у петок има Миленко во тој термин така да се 4.

хахаха уште кога видов дека има отворено тема Фрејзер знаев дека ке имаш пишано тука...инаку нема зборови со кои би ја пофалил серијата.Стварно БРОЈ 1

Нема подобра серија , барем за мене.. Просто уживам кога гледам..Не пропуштам..

Најмногу го сакам Најлс ...Мнооогу ми е интересен ..
Посебно се смеев на таа епизода кога му кажаа дека тешко ќе може да има деца и кога после тоа носеше широки панталони и така натаму , да не влагам у детали кој гледал, знае :pos:

Нема подобра серија , барем за мене.. Просто уживам кога гледам..Не пропуштам..

Најмногу го сакам Најлс ...Мнооогу ми е интересен ..
Посебно се смеев на таа епизода кога му кажаа дека тешко ќе може да има деца и кога после тоа носеше широки панталони и така натаму , да не влагам у детали кој гледал, знае :pos:
хахаха па кога наместо тест за овулација Дафне напраила тест за бременост и беше позитивен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom