Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Patrick Stewart - педер, мисли дека се пар со Фрејзер, Фрејзер мисли дека се само пријатели, не знае како да му каже дека е стрејт.
Priceless![]()
Не е точно.
Фрејзер на останатите им вели дека мисли дека се само пријатели, а самиот си знае дека односот на Стјуарт не е само пријателски, но премолчува заради копнежот да се биде во елитните кругови, во кои влегува поради "пријателството" со Стјуарт. Најлс дури и му завидува.
До солзи сум се смеела на таа епизода....Почнав веќе да верувам дека Фрејзер ќе стане геј...
Да да и јас така правам, у недела на полноќ канал5, ама не се 5 туку се 4 бидејќи у петок има Миленко во тој термин така да се 4.Ednostavno se za ovaa serija e naj, naj, naj, naj, naj ... Navistina sekoja cest stvarno se ZAKON. Ne gi gleam preku nedelata i gi ostavam za u nedela na vecer koga gi davaat site 5 serii povtorno.
:tv:
хахаха уште кога видов дека има отворено тема Фрејзер знаев дека ке имаш пишано тука...инаку нема зборови со кои би ја пофалил серијата.Стварно БРОЈ 1Ednostavno se za ovaa serija e naj, naj, naj, naj, naj ... Navistina sekoja cest stvarno se ZAKON. Ne gi gleam preku nedelata i gi ostavam za u nedela na vecer koga gi davaat site 5 serii povtorno.
:tv:
хахаха па кога наместо тест за овулација Дафне напраила тест за бременост и беше позитивенНема подобра серија , барем за мене.. Просто уживам кога гледам..Не пропуштам..
Најмногу го сакам Најлс ...Мнооогу ми е интересен ..
Посебно се смеев на таа епизода кога му кажаа дека тешко ќе може да има деца и кога после тоа носеше широки панталони и така натаму , да не влагам у детали кој гледал, знае![]()