Frasier

• Креатор на темата Креатор на темата Old Possum
  • Време на започнување Време на започнување
+2
Најомилена епизода ми е со спа центарот,кога сакаат да поминат низ златната врата..

mene mi e top serijava hahaha...malce nekat e glupa ali nema veze..najinteresna epizoda mi e koa ke mislat deka ke umre:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

+2
Најомилена епизода ми е со спа центарот,кога сакаат да поминат низ златната врата..
да да...и ке стигнат до дијамантската врата и оп...надвор ке испаднат у пењоари...хахахахах!!!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

interesna serija znaat da nasmeat ubavo

Денес 2 епизоди Фрејзер. Утре последна епизода со овој глупавиов хрватски фил. И од понеделник о една епизода Фрејзер

Uste igra frasier na kanal 5? :P jas ne mozeh da cekam pa spustih si gi site 11 sezoni od net i za 1 mesec gi izgledah.. naj zakon serijal.. :P they are all fuckin good ! :P

Aj da ja voskresnam temava :smir:
Ja obozavam serijata, ne propustam epizoda otkoga pocnaa da ja repriziraat na Kanal 5. Najls e wow so negoviot cinizam, posebno koga i prefrla na Roz deka e lesna. A Frejzer koga se rasprava so tatko mu :pos2::pos2: Abe gi obozavam, edinstveni se

Me too. И јас ја обожавам. Најчесто в недела навечер кога ги даваа репризите, тогаш ја гледав, ми идеше како bad time story, полесно заспивав .:pos2:
Некој горе спомна за епизодата во спа кога се, за златната врата. На таа кооолку сум се смеел :vozbud::vozbud:

Закон се ама во последно време најфаца ми е Гил-кричарот за храна...типична англиска фацка ми е :vozbud:

Сите се фаци во таа серија... сепак Фрејзер си е Фрејзер, му нема рамен :vozbud:

^ Додека течеше на Канал 5 (мислам дека беше) редовно ја гледав. И тоа ги чекав недела вечер, после 12.00 некаде ги даваа сите 5 епизоди една по друга, од изминатата седмица. Заледени муабети на распродај .. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom