Frasier

• Креатор на темата Креатор на темата Old Possum
  • Време на започнување Време на започнување
До тие што ја гледаат серијата моментално - Постирајте повеќе видеа од Фрејзер да не потсетите на незаборавните моменти ;)

Штотуку ја почнав одново! Периодов е совршен за маратонско гледање Фрејзер. I just can get enough of it:)
До тука сум моментално. 02:00 до 03:35 е моментот кој сакав да го постирам али не можев да го најдам , па ја постирав цела епизода!

П.С. Внимание! Постои голема опасност од кога ќе го изгледате делот да ја изгледате и цела епизода , цела сезона , цела серија! Beware :D

Frasier returns from a terrible evening at the karaoke bar
Frasier: For starters, Woody sang “What Kind of Fool Am I?” Quickly turned into an audience participation number. Then Gil and Noel did a charming duet with “Anything You Can Do, I Can Do Better”. They were both wrong.

Ова кога го рече "They were both wrong" се ваљав по земја од смеа. И Марти одвај се воздржуваше да не се насмее.

Frasier returns from a terrible evening at the karaoke bar
Frasier: For starters, Woody sang “What Kind of Fool Am I?” Quickly turned into an audience participation number. Then Gil and Noel did a charming duet with “Anything You Can Do, I Can Do Better”. They were both wrong.

Ова кога го рече "They were both wrong" се ваљав по земја од смеа. И Марти одвај се воздржуваше да не се насмее.
а да постираше видео или да ни кажеше која епизода е ова нема да биде лошо !

а да постираше видео или да ни кажеше која епизода е ова нема да биде лошо !

Барав видео ама нема. Сезона 6, епизода 13, со Вуди Харелсон.

Исто и епизодата во која гостува Бил Гејтс, кога ќе се поздрават со Ноел е ептен смешно.

еве некои од најсмешните моменти на најлс и фрејзер :)

Најсмешни делови ми се кога Фрејзер три пати рандом се убацува со истата фраза I was punched in the face,by a man now dead.

Цареви се бе,кај има вакви глумци и олку смешна комедија денес.

Серијава е закон. Дури и испит оставив за да ја гледам :(. Сега почнав да ја гледам и ја завршив втора сезона. Многу ме опушта кога ја гледам.

Сега барав клипче ама не можам да го најдам. Втора сезона 17 епизода Daphne room.
Најлс ја пика раката во умивалникот(dispenser или како се вика што ги сечи работите) и во тој момент Фрејзер уклучува машинка за мелење на кафе:pos::pos::pos:. Реакцијата на Најлс е priceless.

Серијава стварно е уникат 2 пати ја изгледав и сеа пак се заразив,моментално сум на 2 сезона 15 епизода ;)

Јас сум на 4та сезона, прееска како сум се убила од смеење Дафни коа ќе излезе на состанок и ќе се врати со типац кој како да му е двојник на Најлс :pos:

Ја догледав. Има чиста 9.5 од мене. Ремек дело е, не знам што да пишам.
Би сакал да имаше уште серии со овој квалитет.
Аман бе, коа успеа??? Браво...

И дефинитивно до сеа најјака епизода ми е оваа:

Крајот е врв...

Еден онака спореден факт кој можеби не сте го знаеле. Актерот кој го глуми Најлс во приватен живот е геј. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom