Frasier

• Креатор на темата Креатор на темата Old Possum
  • Време на започнување Време на започнување
На времето чекав Недела да дое ко Нова Година што чекам, после последните вести на 5ка реприза од 5 епизоди Фрејзер, милина.

Ја изгледав цела тогаш али ги симнав први 6 сезони да ги прегледам пак, ебење од интелигентен хумор има серијава, една од најдобрите дефинитивно, нирвана е за гледање, мене ми е на место број 1 од ваков тим на серии.

На сценава плачев од смеење, one of my favourites

Серија со најинтелегентен и софистициран хумор,чист хумор за разлика од денешните ситкоми. Кој не ја гледал се заебал.
Еве едно од појаките клипчиња од Најлс и Фрејзер
http://www.youtube.com/watch?v=ylJ5PP3W9zQ

Иначе да,Најлс и Дефни СЕ најјакиот пар во историјата на телевизијата.

На времето чекав Недела да дое ко Нова Година што чекам, после последните вести на 5ка реприза од 5 епизоди Фрејзер, милина.

Ја изгледав цела тогаш али ги симнав први 6 сезони да ги прегледам пак, ебење од интелигентен хумор има серијава, една од најдобрите дефинитивно, нирвана е за гледање, мене ми е на место број 1 од ваков тим на серии.

На сценава плачев од смеење, one of my favourites

Леле и мене ова ми е омилено. Закон!!!!!!!!

Ко не умрев сега од смеење, ќе поживеам. Епизодата со вонземјаните :pos::pos::pos:

Факт 1.
Фрејзер секогаш доаѓа 5 секунди пред почетокот на програмата. Исто така, Роз се наоаѓа секогаш во неговиот дел од студиото.
Факт 2.
Најлс влегува кај Фрејзер во емисија баш кога Фрејзер најавува реклами.
Факт 3.
Го забораив...

Hey baby, I hear the blues a-callin',
Tossed salad and scrambled eggs

Oh My
Mercy (alt: Quite stylish.)

And maybe I seem a bit confused,
Yeah maybe, but I got you pegged!
Ha, Ha, Ha, Ha!

But I don't know what to do with those tossed salads and scrambled eggs.
They're callin' again.

Frasier has left the building.

Втора сезона, конец.

Ја почнав од почеток пред 1 недела. Уште една класика :cuc: И еве нешто од генијалниот Најлс :)

Инаку една од омилените епизоди ми е онаа кога папагалот ќе му застане на глава :pos:

^Добро е, имаме друштво сеа со Никола, нафрлај добри моменти повремено, јас сум до пола од петта...

И дефинитивно една од појаките епизоди, крајот, крајот е ВРВ! (од 20:20)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom