Форумџиска влада (ИП)

• Креатор на темата Креатор на темата venera001
  • Време на започнување Време на започнување
Ватевер, важно сте ме ставиле за министер... хихихи. :)

yin yang напиша:
Не го разбирам ресоров? Правам хаос или го средувам?

:raz:

Го средуваш, таман работа...
Ти ќе бидеш нешто како Азис Положани, штаб за кризни ситуации. Справување со иситие
До душа јас би те стаил портпарол на влада, ги имаш квалитетите на Кондарко :) Што ќе ти кажат - тоа! Нема мрдање

Јас не барам многу
Би се задоволил и со едно амбасадорско место, да речеме во Португалија :)

ја би сакал нешто со економија ако може, или пак ко gerard ќе си аплицирам за амбасадор у Шпанија по могучност

Jas ako moze vicepremierka:cuc: Vi vetuvam veddnas ke ve vnesam vo evropska unija, samo se plasam posle ako sakate da izlezete od evropska unija sto ke pravam. Ne e sve rozevo tamu kako sto im se pristoruva na nasive politicari....:baeh: :baeh: :baeh:

Mене ме нема :(:( Јас си го сакав министерство за правда ама ми го лапнале ... :sakas_ustпууу јаз'к ...Барам гласање за доверба на владата...!!! :pos::pos::pos:

kikiki напиша:
Jas ako moze vicepremierka:cuc: Vi vetuvam veddnas ke ve vnesam vo evropska unija, samo se plasam posle ako sakate da izlezete od evropska unija sto ke pravam. Ne e sve rozevo tamu kako sto im se pristoruva na nasive politicari....:baeh: :baeh: :baeh:

Види сеа вака ако не внесуваш у ЕУ како во интервјуата за работа тогаш лесно ќе влеземе но што ако... што ќе правиме тогаш?

п.с. имаш ПП

venera001 напиша:
Гледаш - не е тешко да се биде министер. Секој може да биде, па и ти!
:)))

Покрај вакво гласачко тело.. во право си :)

Кога сме кај амбасадорските места, ја би аплицирал за амбасадор у Украина, Русија, Бугарија, Романија, Молдавија, Белорусија :se_ molam :pos:

уф....нешо и мене ми се сака..... :pos:

абе доволно е едно работно место со 2000 евра плата, а другите шо сака нека бидат, прецедатели, премиери, говеда и што ти ја знам :):)

Не можеш, президенто упатува амбасадори, потпишува креденцијали.

Ја предлагам на овие моиве да им се зголемат пендраците за едно 20 см и да се вратат у оптек плаво-белите застави101,не за друго,ептен добар звук вадат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom