Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Катастрофа! Нишо не праиме! Сеа ми текна дека уствари ние и неаме балкон за мафтање. Тито последен пат мафташе од официрски дом, а тоа више не постои.Офчар напиша:И ќе и` мафташ на нацијата од баљкон (со надворешната страна од дланката), притоа правејќи блажена насмевка.:music3:
Jas ke zborvam italjanski....more i pojke jazici znam zato zemaj me sekretarka meneGarfield напиша:Јас го сметав светов како поле, бавча т.е градина, за културен натпревар меѓу народите, а за да можам да со го подигнам моето ниво на култура, како и поади искуството и интелектот, дотичната личност Нинџа е замолена да се приклучи кон кабинетот на прецедатељот.
П.С. Инаку околу дудлањето, јас културно си барам персонал за да го екипирам кабнетот. па требаат млади и полетни со идеи. така што со кого јас дудлам, е јавна и транспарентна работа. Само што мие страв да не ме тера Спејслили да и зборам италијански во одредени и дадени моменти.
SpaceLily напиша:Jas ke zborvam italjanski....more i pojke jazici znam zato zemaj me sekretarka mene
Види го ти него? Мене нозе ми потекоа од стоење и ракување и мафтање, не сум седнала, а камо ли прилегнала. Божеее, неблагодарници.:wink:Mad Maxx напиша:До кога ке трпи народов дур скокате вие од фотеља у фотеља и од секретарка на секретарка,а?:raz:![]()