- Член од
- 15 ноември 2022
- Мислења
- 104
- Поени од реакции
- 105
Границата од 1mm е од кога е воведена долната штица. Не се уништува така лесно сепак е од титаниум.8.93 мм
Затоа Ф1 станува бљувотина од спорт.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Границата од 1mm е од кога е воведена долната штица. Не се уништува така лесно сепак е од титаниум.8.93 мм
Според тебе колку требало да биде истрошена за да ги казнат? Пошто почнуваат со 10 мм. Крајната граница е 9. Онака, од ракав уште некој милиметар да им ја продолжат границата?8.93 мм
Со 10 % да ги казнат, исто како што рб кога ги фатија дека прекршиле правило.Според тебе колку требало да биде истрошена за да ги казнат? Пошто почнуваат со 10 мм. Крајната граница е 9. Онака, од ракав уште некој милиметар да им ја продолжат границата?
Потсети ме на ситуацијава те моламСо 10 % да ги казнат, исто како што рб кога ги фатија дека прекршиле правило.
Епа рб го прекршиле правилото за потрошени пари, лажирале, и со тоа се стекнале со предност пред другите казната беше за наредна сезона 10% помалку да го користат воздушниот тунел од др екипи...Потсети ме на ситуацијава те молам
За прекршување на ова конкретно правило санкцијата секогаш била дисквалификација. Истово му се случи и на Хамилтон во Кина годинава:Со 10 % да ги казнат, исто како што рб кога ги фатија дека прекршиле правило.
Искрено врска си немаш, освен гол фанатизам према Верстапен или се што е против Норис, ко да со таквото ти бркнал у чинијата. Не би ме чудело и ти да ја водиш онаа страната на ФБ, Формула која што си става сама лајк а треба да се вика фан клуб ВерстапенАбе како не разбирате дека витален дел е штицата. Тоа кој колку потршил си има пенали финансиски, а не дисквалификација бидејќи никој нема да може да се натпреварува. Јас тврдам дека Пиастри ќе ја земе титулата, а не Макс.
Те разбирам дека реалноста те погодува.Искрено врска си немаш, освен гол фанатизам према Верстапен или се што е против Норис, ко да со таквото ти бркнал у чинијата. Не би ме чудело и ти да ја водиш онаа страната на ФБ, Формула која што си става сама лајк а треба да се вика фан клуб Верстапен