Формула 1 - сезона 2025

За кои (мин.1, макс. 3) возачи ќе навивате во 2025?

• Вкупно гласачи
    76
  • Гласањето е завршено на .
Не беа за слична работа двете ферарињаа казнети на почеток на сезоната?
Имаше една трка на која двајцата попија дисквалификации за ова ако добро се сеќавам.

Последно уредено:
8.93 мм :pos:

Затоа Ф1 станува бљувотина од спорт.
Според тебе колку требало да биде истрошена за да ги казнат? Пошто почнуваат со 10 мм. Крајната граница е 9. Онака, од ракав уште некој милиметар да им ја продолжат границата?

Според тебе колку требало да биде истрошена за да ги казнат? Пошто почнуваат со 10 мм. Крајната граница е 9. Онака, од ракав уште некој милиметар да им ја продолжат границата?
Со 10 % да ги казнат, исто како што рб кога ги фатија дека прекршиле правило.

Глупости зошто нема 5секунди 10 секунди, нешто за наредна трка како може 50 круга извозел и не му рачуна време, се стекле ли со некоја предност ради тоа, не разбирам, на Макс му прогледале низ прсти 100 пати, и си фати тој здраво за готово ене го у борба за шампионат, ако се правила нека има казна, ама неможеш бе човек така на едни да прогледуваш на едно око подзатворено на други да тренираш строгост, затоа што доаѓа до вакви работи каде што децата доминираа цела сезона овој да го форсираат. Можда грешам ама овдека смрди на неправилности, како во 2021 ва, иако тогаш сакав Макс да го тргне Хамилтон.
Автоматски споено мислење:

Баш ќе ги гледам лап 76 шо ќе кажат иако и тие се про Макс.

Потсети ме на ситуацијава те молам
Епа рб го прекршиле правилото за потрошени пари, лажирале, и со тоа се стекнале со предност пред другите казната беше за наредна сезона 10% помалку да го користат воздушниот тунел од др екипи...

Абе како не разбирате дека витален дел е штицата. Тоа кој колку потршил си има пенали финансиски, а не дисквалификација бидејќи никој нема да може да се натпреварува. Јас тврдам дека Пиастри ќе ја земе титулата, а не Макс.

Со 10 % да ги казнат, исто како што рб кога ги фатија дека прекршиле правило.
За прекршување на ова конкретно правило санкцијата секогаш била дисквалификација. Истово му се случи и на Хамилтон во Кина годинава:

Абе како не разбирате дека витален дел е штицата. Тоа кој колку потршил си има пенали финансиски, а не дисквалификација бидејќи никој нема да може да се натпреварува. Јас тврдам дека Пиастри ќе ја земе титулата, а не Макс.
Искрено врска си немаш, освен гол фанатизам према Верстапен или се што е против Норис, ко да со таквото ти бркнал у чинијата. Не би ме чудело и ти да ја водиш онаа страната на ФБ, Формула која што си става сама лајк а треба да се вика фан клуб Верстапен

Искрено врска си немаш, освен гол фанатизам према Верстапен или се што е против Норис, ко да со таквото ти бркнал у чинијата. Не би ме чудело и ти да ја водиш онаа страната на ФБ, Формула која што си става сама лајк а треба да се вика фан клуб Верстапен
Те разбирам дека реалноста те погодува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom