Формула 1 - сезона 2025

За кои (мин.1, макс. 3) возачи ќе навивате во 2025?

• Вкупно гласачи
    76
  • Гласањето е завршено на .
Овие F1 ко на интернет експлорер да работат. Ама барем сега знаеме дека не е веќе 99.9% туку е 100% официјално:
Прегледај го приврзокот 446954
Мислам дека со оглед на тоа дека ова е официјалната страна на Ф1, не сакаат да скокаат на гласини туку само постираат сигурни информации и податоци.

Ќе бидне гадно ако дојдат на слична позиција Јуки-Лосон. Знаејќи го карактерот на Лиам, ќе летаат искри и делови од карбон на сите страни.

Како што прочитав последно од извор во тимот, тие не го кажуваат тоа, но замената ја направиле заради "менталното здравје на Лосон". По двете први трки почнал да се чувствува несигурно, да ја губи самодовербата, да мисли дека е лош возач и наводно дури спомнувал откажување. Наводно за да го поштедат, зашто болидот е навистина тежок за возење и они знаеле дека не е до него, затоа ја направиле замената. :pos: :pos: :pos:

Што се дешава со СК, сите спортови ги изгубија...
Ако добро сфатив, Телеком Србија ги има и арена и спортклуб и ќе ги гасат спортклуб каналите. Све што имаа ќе иде на Арена сега.

Што се дешава со СК, сите спортови ги изгубија...
Иста компанија се сега. Телеком Србија ги купија Спорт Клуб и лека полека ќе го исклучуваат.

Како што прочитав последно од извор во тимот, тие не го кажуваат тоа, но замената ја направиле заради "менталното здравје на Лосон". По двете први трки почнал да се чувствува несигурно, да ја губи самодовербата, да мисли дека е лош возач и наводно дури спомнувал откажување. Наводно за да го поштедат, зашто болидот е навистина тежок за возење и они знаеле дека не е до него, затоа ја направиле замената.

:misticen: Да не пробал да се самоубие..

Од следна недела ќе почнат со емитување на спортовите од СК, така да за следна трка треба да може да гледаме на Арена.
Кај нас е хрватскиот спорт клуб, не знам дали ќе останат кај нас преносите на СК

има криза за добри шофери моментално. Многу се неамбициозни децава што влагаат. Последен шофер што го бива е Пиастри. А мислам дека и Кими Антонели може да го биде. Овие на РБ моментално што ги има, не се капацитети воопшто, ни Јуки, ни Лосон.
Мене Колапинто ми се допаѓаше лани, друго освен Пјастри тенко нешто.
Автоматски споено мислење:

Има шанси да се здават Пиастри и Норис
Го форсираа лани Норис, ама Пјастри не е лесен залак. Плус посталожен е на писта. Норис е повеќе драмаквин!
Ако се здават, го јаде Ландо!

Кај нас е хрватскиот спорт клуб, не знам дали ќе останат кај нас преносите на СК
Не сум многу упатен што како е со сопствеништвата, и дали спортклуб ќе постои у хрватска/словенија итд.

Не сум многу упатен што како е со сопствеништвата, и дали спортклуб ќе постои у хрватска/словенија итд.
sportklub prodolzuva da postoi za hrvatska i slovenija, mislam deka srbija makedonija i crna gora se sigurno zasegnati so ova, ne znam bosna samo kaj spagja
kje bidi interesno sega kako ke se odviva dali nekoj operator ke se osudi da bara dopolnitelna doplata i kolku kje ima novi kanali

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom