Russel kakvo gomno iskoci so timskovo radio kaj so barase Perez da mu vrati pozicija iako toj udri u nego. Ligle pedersko, iscezni.
Isto kako Perez sho go kodosheshe na team radio, deka dva pati izlegol od staza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Russel kakvo gomno iskoci so timskovo radio kaj so barase Perez da mu vrati pozicija iako toj udri u nego. Ligle pedersko, iscezni.
Нема што да учат мерцедес, им ги штелуваат веќе регулативите за следна сезона.Ферари ќе се каат за пропуштениве прилики, може наредна сезона да ја немаат оваа шанса, очекувам Мерцедес повторно да бидат конкурентни откако ќе ги научат грешките од сезонава.
Штета е зашто се губи борбата за титула, а имаше потенцијал сезонава да биде многу блиска борба.
жива глупост беше и таа борба за позиција кога мораше да мења гуми а со дуелот само се стави во ризик, грешка е што не го повикаа едно 10круга порано да мења гумиДали у сред борба за позиција му рекоа у бокс да влезе бе?
Жално е што можеше да има барем 2,3 победи повеќе сезонава што го сјебаа самите они. дури и макс читав вика релано разликата во поени не треба да биде толку голема… тоа е тоа класика ферари., послем Рос Браун се катастрофа.Ednostavno Leclerc ima Vettel vibes u Ferrari i toa e toa, soferiste, ama sam si ja ebe rabotata, sto sam sto od gomnata u crveno. 2018 godina bese prv na polusezona so najjak bolid ubedlivo i zavrsi 4 pati DNF zaradi licni greski i Lewis si osvoi. Sezonata e zavrsena, max e back to back sampion.