Формула 1 - сезона 2020

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2020 ?

• Вкупно гласачи
    89
На кој оператор?
Телеком. MaxTV. Канал 707. Не можам да ставам screenshot, заради проблемите на форумов со прикачување слики. Ама сепак, иако има, не е тоа HD, барем според мое око. :D

Значи има ама нема :facepalm:
Охридски кажано: Имат снемано
П.С Што е со правилата за следна година негде на интеренет налетав дека екипите што имаат 6 место и надоле ќе имаат дозволено екстра време во воздушен тунел за развој masterBlan од Биното?

Да има ХД. Ама само така се вика.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Што грешно кажав? :D
Кажав дека има ХД канал, не дека емитувањето е секогаш или понекогаш ХД.

131014084_755023358554713_1452250085139503872_n.jpg

Ouch

Не гледав на 24, кажаа јасно дека нема да вршат пренос наредна година или спомнаа дека не знаат што ќе биде?
Нема да има преноси следна сезона на 24.
Најверојатно СК Хрватска ќе ги откупе правата(според некои шпекулации), па така да ќе се гледа и кај нас.
Моментално во Србија иде на СК, а во Хрватска на Арена.

За Хрватска, Арена Спорт нема да ја прикажува ф1 од наредната сезона

Телеком. MaxTV. Канал 707. Не можам да ставам screenshot, заради проблемите на форумов со прикачување слики. Ама сепак, иако има, не е тоа HD, барем според мое око. :D

На А1 сум јас, прв пат слушам македонски канал да го нема на некој оператор. Нели македоснките и без оператор само со дигитален приемник се фаќаат? Имам Телма HD, Сител HD, МРТ HD.. 24 само обична.
Иначе нема врска што не е право HD, битно сликата да е подобра од обичното не-HD. Преносиве на 24 беа како 480p видео на YouTube. Најдобра слика имаше на MРТ HD.
На SК HD сликата е кристал, се надевам тамо ќе има преноси.

На А1 сум јас, прв пат слушам македонски канал да го нема на некој оператор. Нели македоснките и без оператор само со дигитален приемник се фаќаат? Имам Телма HD, Сител HD, МРТ HD.. 24 само обична.
Иначе нема врска што не е право HD, битно сликата да е подобра од обичното не-HD. Преносиве на 24 беа како 480p видео на YouTube. Најдобра слика имаше на MРТ HD.
На почетокот им беа 144п, очобол

Не знам тоа, не се разбирам. Ама има. Ако сакаш и screenshot ќе ти пратам да видиш.

Klan TV HD имаш ли. И тоа има.

Ако добро слушнав мислам дека Владко кажа "Се надевам дека и следна сезона ќе гледаме Формула 1 на Македонски јазик". Ваљда алудираше на тоа дека 2021 најверојатно ќе се гледа на српско-хрватски.

Иначе дури и ми е мило што борбата за титула последниве години завршува на неколку трки пред крај бидејќи Абу Даби е ОЧАЈ. Жално е ваква гадурија да биде одлучувачка трка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom