Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Телеком. MaxTV. Канал 707. Не можам да ставам screenshot, заради проблемите на форумов со прикачување слики. Ама сепак, иако има, не е тоа HD, барем според мое око.На кој оператор?
Да има ХД. Ама само така се вика.На Телеком има ХД канал.
Така некако.Значи има ама нема![]()
Охридски кажано: Имат снеманоЗначи има ама нема![]()
Да има ХД. Ама само така се вика.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Нема да има преноси следна сезона на 24.Не гледав на 24, кажаа јасно дека нема да вршат пренос наредна година или спомнаа дека не знаат што ќе биде?
Телеком. MaxTV. Канал 707. Не можам да ставам screenshot, заради проблемите на форумов со прикачување слики. Ама сепак, иако има, не е тоа HD, барем според мое око.![]()
На почетокот им беа 144п, очоболНа А1 сум јас, прв пат слушам македонски канал да го нема на некој оператор. Нели македоснките и без оператор само со дигитален приемник се фаќаат? Имам Телма HD, Сител HD, МРТ HD.. 24 само обична.
Иначе нема врска што не е право HD, битно сликата да е подобра од обичното не-HD. Преносиве на 24 беа како 480p видео на YouTube. Најдобра слика имаше на MРТ HD.
На SК HD сликата е кристал, се надевам тамо ќе има преноси.
Не знам тоа, не се разбирам. Ама има. Ако сакаш и screenshot ќе ти пратам да видиш.На А1 сум јас, прв пат слушам македонски канал да го нема на некој оператор. Нели македоснките и без оператор само со дигитален приемник се фаќаат? Имам Телма HD, Сител HD, МРТ HD.. 24 само обична.
Иначе нема врска што не е право HD, битно сликата да е подобра од обичното не-HD. Преносиве на 24 беа како 480p видео на YouTube. Најдобра слика имаше на MРТ HD.
На SК HD сликата е кристал, се надевам тамо ќе има преноси.