Формула 1 - сезона 2020

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2020 ?

• Вкупно гласачи
    89
Го едитирав постот, види погоре.
Иначе не верувам дека Либерти би плаќале за Алонсо бидејќи така другите тимови ќе се бунат. Ама може да ги притиснат Рено за да го потпишат.

Фактот е дека Алонсо си го отсвире своето и тоа е тоа, има 40 години скоро и нема што да бара појќе. Сеа и овие џибери како ландо не ми се по ќеф, али боље нови имиња да гледаме него исти фаци прегазени од времето.

Ne znam dali ne go sfati sarkazmot ali okej, zbori mi za detski pamet i bajram koa zborese deka si bolje u F1 trkanjevo online od vozacite sto vozea. :D

ти сериозен си со муабетов? Сигурно не си ме видел како возам затоа збориш со иронија. Али нема што да зборам со некој што комуницира со хехе колку си глуп малоуми шеги како пеја и неговите другарчиња.

ти сериозен си со муабетов? Сигурно не си ме видел како возам затоа збориш со иронија. Али нема што да зборам со некој што комуницира со хехе колку си глуп малоуми шеги како пеја и неговите другарчиња.
A ustvari uste si ubeden deka si podobar? :pos:

@Peja989 vidi be ne mi dava da sme drugari :(

Не знам зошто некој не би го сакал Ландо
Сеа скрос ќе бидат ко Роки Боби и Кал од Таладега Најтс

Attachments

• 385f1c3ea38988072022417bf0f5eb82.jpg
    385f1c3ea38988072022417bf0f5eb82.jpg
    26,1 KB · Прегледи: 16
Конечно паметна одлука направија Ферари во последниве неколку години.

Се крчка уште една „бомба“ во Ф1: Валтери Ботас го напушта Мерцедес

Се почести се шпекулациите за заминвањето на Валтери Ботас од редовите на Мерцедес, а како следна дестинација за Финецот се споменува тимот Рено. Се тврди дека менаџерот на финскиот возач преговара со тимот и можно е тој да седне во испразнетото место на Рено, од кое ќе стане Даниел Рикардо на крајот на годината.
Не треба да заборавиме дека постојат сомнежи за стабилноста на односите меѓу Ботас и Мерцедес откако тој се приклучи на шампионскиот тим во 2017 година, но сега ситуацијата е навистина динамична и има непознати.
Договорот на Валтери со „сребрените стрели“ отсекогаш бил од година во година, што допринесува многу на гласините.
Според германските медиуми, Дидие Котон, менаџерот на Ботас, имал разговор со Сирил Абитбул од Рено, но што тие си рекле едни на други и дали тоа воопшто е точно, не е јасно. Се вели дека Валтери не е единствениот потенцијален кандидат за позицијата – Фернандо Алонсо е исто така едно од имињата споменати во врска со тимот од Енстон. Постојат гласини и за Себастијан Фетел.
Тото Волф е категоричен дека се уште е рано за Мерцедес да ги објави возачите за следната година.

izvor: Sport1.mk

Мерцедес Бенц му наредил на тото да го избрка ботас и да го потпише фетел.

Немљ шро да се крчка. Се знае кој ќе дојде на местото на Ботас во Мерцедес.

Ако, и ова е нешто што можеби никогаш нема да го дознаеме, ама ако Хамилтон не само што нема да го блокира доаѓањето на Ветел во Мерцедес туку и сам побара да дојде, тогаш за мене ќе стане најдобар возач што било кога возел, без никаква конкуренција.

Ако, и ова е нешто што можеби никогаш нема да го дознаеме, ама ако Хамилтон не само што нема да го блокира доаѓањето на Ветел во Мерцедес туку и сам побара да дојде, тогаш за мене ќе стане најдобар возач што било кога возел, без никаква конкуренција.

Далеку е од најдобар возач.

Нормално е Хамилтон да лобира за Ветел да му биде совозач, пошто тој му одговара совршено. Она шо на Луис не му одговара е кога би му дошол за совозач Алонсо или Верстапен. И Леклерк не би му одговарал но тој тешко сега за сега би променил екипа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom