Формула 1 - сезона 2020

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2020 ?

• Вкупно гласачи
    89
Да се пополни календарот пошто има многу откажани трки и доведена е во прашање регуларноста на сезоната а и трошоците за патување и селење на циркусот се далеку помали, според мене ова им е одлично решение за оваа година а и Аустрија и ГБ се најчесто интересни и неизвесни трки. И Италијаните за Монца најавуваа дека ке бараат да се возат 2 трки но незнам шо бидна - ги нема двојно на календарот.

Да се пополни календарот пошто има многу откажани трки и доведена е во прашање регуларноста на сезоната а и трошоците за патување и селење на циркусот се далеку помали, според мене ова им е одлично решение за оваа година а и Аустрија и ГБ се најчесто интересни и неизвесни трки. И Италијаните за Монца најавуваа дека ке бараат да се возат 2 трки но незнам шо бидна - ги нема двојно на календарот.
Монца е последна во првиов дел. Може ќе биде и прва од вториот. Уште не се знае.

После Монца можно е да се вози некоја од Хокенхајм, Муџело, Имола или двапати Сочи( :sick: )

@Zlatikevichius
Интересна беше играва :icon_mrgr:

@Zlatikevichius
Интересна беше играва :icon_mrgr:

Да, баш и мене пред некое време ми текна. Нејзе ја игравме на еден белгиски форум и таму беше топ. Ама немав време за тоа тука, искрено, и затоа ја баталивме тогаш.

Does Vettel get 'punishment' from Ferrari? "Leclerc may test, but Vettel may not'

Почнува војната полека

Поздрав до сите љубители на Формула 1, ова е мој прв пост овде...случајно барајки нешто на нет открив дека има Ф1 форум овде на Кајгана и баш ми е драго што налетав на вас.
Јас сум забеган по Ф1, следам од97ма и имам свој YouTube канал посветен на Ф1 под името Формула1 на Македонски, можеби некој од вас и веќе го има погледанто.

Се читаме овде но и повелете на YouTube

Австрија, РедБул ќе отвори ли со победа?

Линк до каналот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom