- Член од
- 29 септември 2013
- Мислења
- 939
- Поени од реакции
- 2.118
Ко шо можите да видите, го сакам Себ и некако тешко ми падна ова (знаев дека има шанси за ама не очекував олку брзо). Чоеко бил секогаш искрен со фановите и доследен, така да очекувам до крај на недела да има официјална изјава ако се пензионира, а во случај да не излези со ништо такво значи дека е сеуште во преговори.
Германските медиуми на големо пишуваат дека Мерцедес не е невозможна опција, а исто и Астон Мартин.
Како и да е, и јас не чувствувам никаква возбуда за за сезонава, скрос ми е 'мех'.
Се надевам на поголеми возбудувања во 2021.
А за Себ, и да реши да се пензионира нема да се врати пак (тоа го има изјавено) на крајот на денот досега е еден од најуспешните Ф1 возачи и на Ред Бул и на Ферари, чии рекорди нема да се стигнат за многу брзо време (but it will happen someday).
Останува да видиме, има уште 11 слободни места за 2021.
И Ферари некако многу фини сакаат да испаднат после секоја разделба со секој возач во изминативе 15 години.
Се тој еден не чини, а тие се топ, најјаки, најдобри.
Германските медиуми на големо пишуваат дека Мерцедес не е невозможна опција, а исто и Астон Мартин.
Како и да е, и јас не чувствувам никаква возбуда за за сезонава, скрос ми е 'мех'.
Се надевам на поголеми возбудувања во 2021.
А за Себ, и да реши да се пензионира нема да се врати пак (тоа го има изјавено) на крајот на денот досега е еден од најуспешните Ф1 возачи и на Ред Бул и на Ферари, чии рекорди нема да се стигнат за многу брзо време (but it will happen someday).
Останува да видиме, има уште 11 слободни места за 2021.

Автоматски споено мислење:
И Ферари некако многу фини сакаат да испаднат после секоја разделба со секој возач во изминативе 15 години.
Се тој еден не чини, а тие се топ, најјаки, најдобри.
Attachments
Последно уредено: