Алонсо е, 100%, сакаш да се кладиме?Местото во Рено за кого ќе е?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Алонсо е, 100%, сакаш да се кладиме?Местото во Рено за кого ќе е?
Дали си свесен што ми прави самата помисла дека ќе го видам пак на гридот? Дај да се кладиме и да изгубам да не ми е кривоАлонсо е, 100%, сакаш да се кладиме?
Он изјавува дека веќе има одлучено каде и како ќе ја помине 2021.Дали си свесен што ми прави самата помисла дека ќе го видам пак на гридот? Дај да се кладиме и да изгубам да не ми е криво![]()
Мене јасно ми е уште кога ставија слики со него, а местото се ослободи. Ама не верувам на ништо колку и да е очигледно дур не видам официјален договор, од бар 2-3 годиниОн изјавува дека веќе има одлучено каде и како ќе ја помине 2021.
Рено постираат негови слики на нивните официјални канали.
Местото во Рено се уште стои празно. Да сакаа да го земат Фетел, ќе се шушкаше нешто за тоа, како што се слушаше и за Smooth Operator и Pubes Guy. Ако ги споиш пазлите... voilà!
Мене лично не ми смета ако Хамилтон победи пак, се додека битката за шампионатот се одлучува во последната рунда.Најбитно од се е Хамилтон да не победува!
Убо си кажа @SpiegelМене лично не ми смета ако Хамилтон победи пак, се додека битката за шампионатот се одлучува во последната рунда.
Вака на полу сезона губиш интерес да гледаш од што е супериорен Мерцедесот секоја година.