Формула 1 - сезона 2020

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2020 ?

• Вкупно гласачи
    89
Алонсо е, 100%, сакаш да се кладиме?
Дали си свесен што ми прави самата помисла дека ќе го видам пак на гридот? Дај да се кладиме и да изгубам да не ми е криво :D

Дали си свесен што ми прави самата помисла дека ќе го видам пак на гридот? Дај да се кладиме и да изгубам да не ми е криво :D
Он изјавува дека веќе има одлучено каде и како ќе ја помине 2021.
Рено постираат негови слики на нивните официјални канали.
Местото во Рено се уште стои празно. Да сакаа да го земат Фетел, ќе се шушкаше нешто за тоа, како што се слушаше и за Smooth Operator и Pubes Guy. Ако ги споиш пазлите... voilà!
Автоматски споено мислење:

Наместо тоа:
итн, итн, итн...

Он изјавува дека веќе има одлучено каде и како ќе ја помине 2021.
Рено постираат негови слики на нивните официјални канали.
Местото во Рено се уште стои празно. Да сакаа да го земат Фетел, ќе се шушкаше нешто за тоа, како што се слушаше и за Smooth Operator и Pubes Guy. Ако ги споиш пазлите... voilà!
Мене јасно ми е уште кога ставија слики со него, а местото се ослободи. Ама не верувам на ништо колку и да е очигледно дур не видам официјален договор, од бар 2-3 години :D

Оваа сезона ке бидне awkward ај што ке има чуден распоред него уште не е виделе екипиве со возачиве веќе трансфери се направија.

Мене ми е колку еа Себ ке соработува со екипата стратегиски ?

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Најбитно од се е Хамилтон да не победува!

Најбитно од се е Хамилтон да не победува!
Мене лично не ми смета ако Хамилтон победи пак, се додека битката за шампионатот се одлучува во последната рунда.
Вака на полу сезона губиш интерес да гледаш од што е супериорен Мерцедесот секоја година.

Па нема кој да победи освен Хамилтон.
Ај хејт мајселф шо го кажав ова.
Автоматски споено мислење:

Мене лично не ми смета ако Хамилтон победи пак, се додека битката за шампионатот се одлучува во последната рунда.
Вака на полу сезона губиш интерес да гледаш од што е супериорен Мерцедесот секоја година.
Убо си кажа @Spiegel

Биното за грев испадна скрос...
Ќе ви пратам после делови од интервјуто што го имаше на италијански сеа пред саат.

Attachments

• Screenshot_2020-05-14-20-21-27-981_com.twitter.android.jpg
    Screenshot_2020-05-14-20-21-27-981_com.twitter.android.jpg
    640,2 KB · Прегледи: 29
  • Screenshot_2020-05-14-20-21-31-024_com.twitter.android.jpg
    Screenshot_2020-05-14-20-21-31-024_com.twitter.android.jpg
    721 KB · Прегледи: 31
  • IMG_20200514_202311.jpg
    IMG_20200514_202311.jpg
    391,7 KB · Прегледи: 30
Ајде се размрдаа работите ептен. До таа мерка што за оваа скратена сезона 2020 воопшто не осеќам никаква возбуда, туку едвај чекам да почне следната 2021. И онака сега не очекував нешто да се смени, само да се гледа дали Хамилтон ќе ги руши сите рекорди на Шуми или нема.

Да видиме што ќе направи Саинц. Стојам уште на мислењето дека Рикиардо ќе беше подобра опција, ама што е тука е. Ваков Ферари со двајца млади возачи ќе биде преинтересно да се следи. На Фетел не знам што му останува. Скоро невозможно ми се чини местото во Мерцедес. Рено веќе тизнуваат дека Алонсо се враќа, така да и не гледам некоја опција освен пензија/пауза. Ако е така ова е еден од најтажните краеви на една сепак одлична кариера.

2020 требаше да биди досадната сезона со стари болиди и со нетрпение да се исчекува 2021.
Заради короната ќе имаме сезона ипол досадни зошто новите болиди се презакажаа за 2022.
Мерцедес ќе доминира без конкуренција, останативе ќе прават Rebuild.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom