Формула 1 - сезона 2020

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2020 ?

• Вкупно гласачи
    89
Па Саинц лани имаше најдобар пласман од сите возачи од средината. Заврши шести во пласманот со Мекларен а пред него беа само Луис, Валтери, Макс, Шарл и Себ. Не џабе го меркаат Ферари, ич нема да му е лесно на Шарл покрај него

Па Саинц лани имаше најдобар пласман од сите возачи од средината. Заврши шести во пласманот со Мекларен а пред него беа само Луис, Валтери, Макс, Шарл и Себ. Не џабе го меркаат Ферари, ич нема да му е лесно на Шарл покрај него

Далеку од тоа дека е лош возач. Само до сега мене не ме убедил дека е материјал за титула. Ако сакаат двајца возачи што би се бореле за насловот подобра опција мислам дека им е Рикиардо.

Па и не би рекол баш дека беше подобар
Не дека бил издоминиран, ама тоа што се смета на крај е ова:
Е сега Леклерк имаше повеќе поени на крај
Исто беше и сезоната со Рикардо во Ред Бул. Ние тука може да зборуваме што би било кога би било, или како завршиле во трките кога завршиле двајцата. Но кога некој лаик ќе отвори табела, ќе го види Рикардо трет, Фетел петти, чинам, и заклучокот е пак тој.

Шпанските медиуми веќе и насловни имаат за Карлос во Ферари. За ден и пол ќе видиме.
Исто некаде прочитав демек дека Рикардо заминува во Мекларен, ама не знам колку е вистина.

сајнц не е ништо више од просек, ваљда и ради тоа го земаат, да биде број два возач.

Има гласини и за Рикиардо во Мекларен...ќе видиме што ќе се случи. Би требало до крајот на неделава се да се разјасни

Има гласини и за Рикиардо во Мекларен...ќе видиме што ќе се случи. Би требало до крајот на неделава се да се разјасни
Да, сите различно пишуваат. Најбрзо ќе се знае за Ферари, па после за другиве.

Уфффф, и Рикардо / Норис би биле пеколен тандем. Барем на членовите од тимот нема да им е досадно, ќе умираат од смеење.

Рено на твитер имаат објавено два волпејпери за телефон од Алонсо.
И сеа сите се збунети,шо сега му текнало на Рено за Алонсо.
Автоматски споено мислење:

1589377642732.png

И јас прочитав денес некаде дека Алонсо ќе се врател од година во Рено. Сајнц Јр. - Ферари, Рикардо - Мекларен, Алонсо - Рено. За Фетел ќе има ли место некаде?

Германските медиуми пишуваат дека Себ ќе потпише со Мекларен-Мерцедес.
Видечемо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom