Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е сеа реално да збориме може и да е до него и фидбекот што го дава зашто не може дури беше он у Мекларен да не знаеа кај тераат а сеа види ги.
И каква сатисфакција или корист за Албон што Луис е казнет 5 секунди?
Ветел за многу поглупа ситуација го јадеше у Канада, овде го изврте скроз, мпра да воведат правило пласман надвор од поени шри уништување на туѓа трка. Е сеа тоа може па да има контра ефелт врз возачите кога ке презимаат потези но ако се користи дтрого у овакви ситуации тогаш океј ке е ама пак све зависи од стујарти ако донесат одлука океј ако не ништо и коца ке ја донесат може да се разликува од трка до трка :/Прво пишав дека немаат никаков стандард, второ ако мене ми го заебе некој подиумот на 1 круг пред крај во најмала рака што би сакал е да биде и тој надвор од поени. Вака, не само што ја губам подиум и позиции и воопшто не завршувам трка, туку тој си продолжува и добива само плус 5 секунди. Како тоа?! Што ако 4от беше на повеќе од 5 секунди зад Луис ?
За онаков потег следува најстрога казна, тоа што и таа казна е малку ( само 10 секунди ) тоа е веќе друг муабет. Немора чим се спомне нешто против Хамилтон одма да сте butthurt, што во случајов не е ни против Хамилтон, туку против ФИА и стујардите, ама ај.
И официјално Саинц 3то... Многу ми е криво што не побрзаа со одлуката но како и да е... одлична трка зачинета со што би рекол Табакот, од кловновите.![]()
![]()
А пехарот што му го дадоа на луиз каде ќе оди сега?
Не е фаворизирање на Хамилтон, ко долгогодишен фан на Ферари го кажувам ова. Работата е тоа што ги чекаа заостанатите болиди да се позиционораат. Вилијамсите беа толку заостанати што од кога поминаа сите други од "средината" на Кубица и Расел им требаше уште пола круг да го престигнат возилото за безбедност. Пред да мрчите со теории на заговор погледнете ги фактите малце [emoji2359]
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk