Формула 1 - сезона 2019

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за сезоната 2019?

• Вкупно гласачи
    101
Статус
Затворена за нови мислења.
Kade mozam da ja gledam reprizata od trkata vo full hd rezolucija na internet ? Ne bev ovde koga se emotivuase i nemam ja celata gledano.

Inaku odlicna trka od Verstapen. Hamilton mozese podobro ama go sjeba safety car mozeto kolku sakate da go hejtate no megutoa hamilton vo ovoj moment e broj 1 duelot so albon bese trkacka koindendecija ne deka sakase namerno da go udre ednostavno nemase izbor i kontrola oti bese preblisko. Vo idnina vo slednata sezona ocekuvam deka ke bide podobro i po interesno i kje ima povekje dueli so Verstapen i Hamilton. Verstapen kako za mlad vozac ima mnogu talenti ocekuva vo idnina da bide svetcki sampion i da ima povekje dueli so Hamiltion kako sto bese na vremeto so alonso i sumaker koga f1 bese navistina f1 i imase mnogu interesni momenti bez glupavi zabrani i sranja.

Za lekrer i saints talenti prva klasa koj od koj ubavo se sjebaa :D

I plus najbitnoto

Kade mozam da ja gledam reprizata od trkata vo full hd rezolucija na internet ? Ne bev ovde koga se emotivuase i nemam ja celata gledano.

Inaku odlicna trka od Verstapen. Hamilton mozese podobro ama go sjeba safety car mozeto kolku sakate da go hejtate no megutoa hamilton vo ovoj moment e broj 1 duelot so albon bese trkacka koindendecija ne deka sakase namerno da go udre ednostavno nemase izbor i kontrola oti bese preblisko. Vo idnina vo slednata sezona ocekuvam deka ke bide podobro i po interesno i kje ima povekje dueli so Verstapen i Hamilton. Verstapen kako za mlad vozac ima mnogu talenti ocekuva vo idnina da bide svetcki sampion i da ima povekje dueli so Hamiltion kako sto bese na vremeto so alonso i sumaker koga f1 bese navistina f1 i imase mnogu interesni momenti bez glupavi zabrani i sranja.

I plus najbitnoto

Како тоа ја немаш цела гледано, а знаеш кој како извозел ?

I plus najbitnoto

Zamunda.se симни си торент.

Ми излезе видеово пред некое време... да не знае некој дали се очекуваат промени на патекава, бидејќи според ова што го гледам, многу е тесна, а болидите секоја година поголеми и поголеми

1574933132659.png
Автоматски споено мислење:

Малку трач рубрика:
И додека Себ е пресреќен што стана татко по трет пат, Ботас се разведува од Емилиа...

Btw, It's a boy.:ljubove:

Последно уредено:
И додека Себ е пресреќен што стана татко по трет пат, Ботас се разведува од Емилиа...
Нека му е живо и здраво детето на Себ, а Валтери изгледа иде all-in следна сезона, без дефокусирања од ниедна страна :icon_mrgr: :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom