Формула 1 - сезона 2018

Шампион за 2018 според вас е...

• Sebastian Vettel

• Lewis Hamilton

• Valtteri Bottas

• Fernando Alonso

• Kimi Räikkönen

• Nico Hulkenberg

• Daniel Ricciardo

• Pierre Gasly

• Kevin Magnussen

• Max Verstappen

• Stoffel Vandoorne

• Marcus Ericsson

• Carlos Sainz

• Esteban Ocon

• Sergio Perez

• Charles Leclerc

• Romain Grosjean

• Lance Stroll

• Brendon Hartley

• Sergey Sirotkin

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
И јас не сакам да биде ко Ботас детево ама ако Фетел не освои годинава бидете сигурни дека Лекрерк ќе добива наредби ако треба да чека на целта прво Фетел да помине па тој.

До година почнува битка на новата генерација.
Гасли, Верстапен и Леклерк во јаки болиди :) Иако сум фан на Ферари од нив тројца најмногу ми се сфиѓа стилот на Гасли!

Јас мислам дека детево нема да го биде. Ми делува ко хормоните да го движат, а не мозокот. Ако не успее да направи нешто со Ред Бул, не сум многу убеден дека Мерцедес и Ферари, или кој било друг тим кој во иднина би бил во конкуренција за титулата би си ја ризикувал истата со ангажирање на возач кој не размислува. Тоа е мое лично мислење за типчето.

Лудиве Ф1 нема да даваат,само снимка подоцна. :tapp: IMG_20180915_142544.jpeg

Од кога даваат бундеслига на 24тв?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Од кога даваат бундеслига на 24тв?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Сега скоро ги одкупија правата имаше на фејсбук еден куп реклами. Се надевам нема да изгубиме Ф1 на сред сезона. Кај нас се е можно.

Сега скоро ги одкупија правата имаше на фејсбук еден куп реклами. Се надевам нема да изгубиме Ф1 на сред сезона. Кај нас се е можно.
Само овој пренос се поклопува со оваа трка до крај на сезона во Ф1, а бидејќи е прв пренос од бундес нормално да му се даде преднос пред квалификациите. Сепак да беше трка во исто време со бундес мислам дека ќе одеше трката.

Утре ако победи Фетел нека се откаже од возење Луис. Нема шанси Фетел на оваа трка.

Аууу Луис повторно го одува Ветел... а овде тешко оди претекнувањето. Шанса на ферари е грешка на мерцедес во тактиката или некој сејфти.

Аууу Луис повторно го одува Ветел... а овде тешко оди претекнувањето. Шанса на ферари е грешка на мерцедес во тактиката или некој сејфти.
Хахахаахах нека иде прво Верстапен да го помине да го видам :D Тркава једино за Ферари ја спасува механички проблем на Хамилтон или Верстапен да го слупа. Во друго не верувам.

Пак у 10ФПС даваат еб*го. Важно камиказата помината :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom