И јас не сакам да биде ко Ботас детево ама ако Фетел не освои годинава бидете сигурни дека Лекрерк ќе добива наредби ако треба да чека на целта прво Фетел да помине па тој.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас мислам дека детево нема да го биде. Ми делува ко хормоните да го движат, а не мозокот. Ако не успее да направи нешто со Ред Бул, не сум многу убеден дека Мерцедес и Ферари, или кој било друг тим кој во иднина би бил во конкуренција за титулата би си ја ризикувал истата со ангажирање на возач кој не размислува. Тоа е мое лично мислење за типчето.Верстапен
Сега скоро ги одкупија правата имаше на фејсбук еден куп реклами. Се надевам нема да изгубиме Ф1 на сред сезона. Кај нас се е можно.Од кога даваат бундеслига на 24тв?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Само овој пренос се поклопува со оваа трка до крај на сезона во Ф1, а бидејќи е прв пренос од бундес нормално да му се даде преднос пред квалификациите. Сепак да беше трка во исто време со бундес мислам дека ќе одеше трката.Сега скоро ги одкупија правата имаше на фејсбук еден куп реклами. Се надевам нема да изгубиме Ф1 на сред сезона. Кај нас се е можно.
Хахахаахах нека иде прво Верстапен да го помине да го видамАууу Луис повторно го одува Ветел... а овде тешко оди претекнувањето. Шанса на ферари е грешка на мерцедес во тактиката или некој сејфти.
Тркава једино за Ферари ја спасува механички проблем на Хамилтон или Верстапен да го слупа. Во друго не верувам.Ali zatoa Magnusen pod 1:42 min.