Формула 1 - сезона 2018

Шампион за 2018 според вас е...

• Sebastian Vettel

• Lewis Hamilton

• Valtteri Bottas

• Fernando Alonso

• Kimi Räikkönen

• Nico Hulkenberg

• Daniel Ricciardo

• Pierre Gasly

• Kevin Magnussen

• Max Verstappen

• Stoffel Vandoorne

• Marcus Ericsson

• Carlos Sainz

• Esteban Ocon

• Sergio Perez

• Charles Leclerc

• Romain Grosjean

• Lance Stroll

• Brendon Hartley

• Sergey Sirotkin

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Па таква му е работата, неговото присуство во Ферари е Фетел да ќари а не да има конкуренција, тие му зедоа една победа до сега, и пред некоја трка исто се деси ама се слупа слепецот во ѕид.

во право си
ич несака да одработува за Фетел, се примети тоа пред едно 4 трки кога можеше да притисне да го помине цихото ама не ко пензионер извозе до крај додека наредната трка сосема друг Кими гледавме
ама затоа Ботас па одлично одработува за цигото и тука е таа разлика уствари

Sent from my iPhone using Tapatalk

Па таква му е работата, неговото присуство во Ферари е Фетел да ќари а не да има конкуренција, тие му зедоа една победа до сега, и пред некоја трка исто се деси ама се слупа слепецот во ѕид.
Само што ја опиша улогата на Ботас во мерцедес.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Само што ја опиша улогата на Ботас во мерцедес.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Па да де, и Ботас е слуга на Хамилтон, и Ботас и Раиконен свесни се дека мора така да се понашаат ако сакаат да возат за тие тимови, колку и тоа да не им се допаѓа на нив и на фановите. Али сепак мислам дека Хамилтон е пофер возач од Фетел, Хамилтон еднаш му врати позиција на Ботас лани, нешто што лигушот Фетел никогаш не би го направил, кога ќе ми текне во РБ на Вебер што срања му праеше. Па кога му беше Рикиардо колега цвилеше како куче цела сезона.

кај конкурентиве секад ке има прв и втор возач
освен кога некој тим ептен ке доминира па ке може да си дозволи луксузи од типот на верстапен кој се понаша према рикиардо ко смртен непријател

Sent from my iPhone using Tapatalk

Татко му на Строл ја купил Форс Индија, Строл си обезбеди место во ф1 до крајот на кариерата:icon_lol:

Од големиве Ботас прв го јаде стапот со правилото за 3 ПЕ.40071496_10155782769352411_887111158387965952_o.jpeg

Ферари со тактиката на кими цврсто го гушнаа дното :tapp:
Форс Индија нов газда и одма се гледа подобрување :ROFLMAO:

Посакат тим од ферари немало и нема ни да има, говна!
:tapp::mad:

Уште кога почна да врне веднаш беше јасно кој ке биде побрз меѓу Фетел и Хамилтон и каде ке оди пол-позицијата :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom