Ако сакаш секако.Се чека ганерот да каже збор два за hold position sorry.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако сакаш секако.Се чека ганерот да каже збор два за hold position sorry.
Со кое лице уште прашувате беСе чека ганерот да каже збор два за hold position sorry.

Со истото лице ти прееска кога го пиша истото а си ќутеше за прошла трка мерцедес кога го направи тоа , еве сеа па дадоа тимска наредба и па си ќутиш.Со кое лице уште прашувате бе![]()
Ако ова е најдобрата трка, не знам што да кажам. Сезонава Мерцедес и Ферари го минуваат секој болид ко од шала, не ти треба којзнае колку да го поминеш Гасли, Хулкенберг и остала багра. А, згора на се од 5 до 1во стигна без ниедно претекнување. Ич не го сакам, ама имал многу подобри трки него ли оваа.Edna od najdobrite u modernava istorija, jezivo dobro.![]()
Еве ја како неутрален фан имам лице па те молам објасни.Со кое лице уште прашувате бе![]()
ne znam be stvarno ti kazuem, ne gi znam tocno site pravila sto vazat u formulava ama za ona so boksot preeska nemase zasto da go kaznat, koga nekoj sece pateka obicno go kaznuvaat ako so toa i pretekne nekoj, a pritoa ne go propusti posle toa, odnosno da si ja vrati pozicijata.Аха не знаеш. Кога не ти одговара не знаеш. Искочи од болид и го буткаше што е казниво по сите параметри. Па не јадеше казна. Како бе сеа знаеше дека не треба го казнат, ама за вчера појма немаш. Чудно некако...
Иначе да страшна трка на Луис. Дефинитивно една од најдобрите извозени трки. На страна се друго.
Аха ок. Ко што гледаш тоа дека беше педерски потег на Фетел никој не го негира. Разликата е во тоа што вие фановите на Луис скокате одма тогаш, оправдано секако, ама сега нешто штама. Иста тимска наредба, ама кога е Луис во прашање се добива ваков одговор "со кое лице прашувате".Со кое лице уште прашувате бе![]()

ШампионскиСо истото лице ти прееска кога го пиша истото а си ќутеше за прошла трка мерцедес кога го направи тоа , еве сеа па дадоа тимска наредба и па си ќутиш.
Edna od najdobrite na individualen plan, a ne deka trkata e najdobra, nego vozenjeto na luis.Ако ова е најдобрата трка, не знам што да кажам. Сезонава Мерцедес и Ферари го минуваат секој болид ко од шала, не ти треба којзнае колку да го поминеш Гасли, Хулкенберг и остала багра. А, згора на се од 5 до 1во стигна без ниедно претекнување. Ич не го сакам, ама имал многу подобри трки него ли оваа.
И немој некој да кажал Ферари вака Ферари така, исти кур се сите. Факт е дека секој тим си има број 1 возач, и сегде има тимски наредби.
Еве ја како неутрален фан имам лице па те молам објасни.

Тотално не поврзано со тоа што ти пишав. Ама тоа е кога немаш капицитет да водиш дискусија не си ти крив.Шампионски![]()
Значи пак доаѓаме на тоа дека, стратегијата беше клучна како и среќата. А, не возењето. Не гледам ништо спектакуларно да ги поминеш водечките 4ца без да ги претекнеш.Edna od najdobrite na individualen plan, a ne deka trkata e najdobra, nego vozenjeto na luis.
Sekako ne samo sezonava, i prethodnite, narocito mercedesite od shala gi pominuvaat ostanatite, ama sepak luis denes odlicno vozenje, odlicna strategija, i 1 ton sreka sto u vistinski moment mu javija da ne vlaga vo boksot. Ako vlezese tuka, ke izgubese dragoceno vreme radi botas, prvo ke cekase nego da mu smenat potoa na luis, vo takva situacija nemase teorija da pobedi.
Da se navratam sea od minatata trka, koga rekov SEKOJ tim taka bi postapil.Аха ок. Ко што гледаш тоа дека беше педерски потег на Фетел никој не го негира. Разликата е во тоа што вие фановите на Луис скокате одма тогаш, оправдано секако, ама сега нешто штама. Иста тимска наредба, ама кога е Луис во прашање се добива ваков одговор "со кое лице прашувате".![]()

Сигурно ќе го стигнеше Ботас Хамилтон после тој обид, 5 секунди зад него заврши на крај