- Член од
- 8 септември 2008
- Мислења
- 11.936
- Поени од реакции
- 10.352
наочари?Тотално не поврзано со тоа што ти пишав. Ама тоа е кога немаш капицитет да водиш дискусија не си ти крив.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
наочари?Тотално не поврзано со тоа што ти пишав. Ама тоа е кога немаш капицитет да водиш дискусија не си ти крив.
Toa zablagodari mu se na vetel, luis 2 sekundi pobrzo vozese od nego, na 17 krugovi do kraj, i od kimi isto, i od botas.Значи пак доаѓаме на тоа дека, стратегијата беше клучна како и среќата. А, не возењето. Не гледам ништо спектакуларно да ги поминеш водечките 4ца без да ги претекнеш.
У реду е Урко Мануел Фанџо, Урко Прост, Урко Физикела, не ми глуми експерт за Ф1 кога за издишана гума влезе во дувло на ИСИС само за да довозиш до дома.Edna od najdobrite na individualen plan, a ne deka trkata e najdobra, nego vozenjeto na luis.
Sekako ne samo sezonava, i prethodnite, narocito mercedesite od shala gi pominuvaat ostanatite, ama sepak luis denes odlicno vozenje, odlicna strategija, i 1 ton sreka sto u vistinski moment mu javija da ne vlaga vo boksot. Ako vlezese tuka, ke izgubese dragoceno vreme radi botas, prvo ke cekase nego da mu smenat potoa na luis, vo takva situacija nemase teorija da pobedi.
p.s. A i vremeto isto mu zavrsi rabota na luis, taka da kombinatorika bese ova denes od sreka i ogromen talent. Steta sto otkako ja izvadi kacigata moravme da vidime kakov friz forsira.![]()
idi iskockaj si go zivotot ne zamaraj tuka, na prazen parking za 200 koli kade imase samo 1 parkiran avtobus, ti udri u nego, sto sakas poise za vozenje da prais muabet, ne se srami, ednostavno prekini da postois, bar na ovaa tema. Izgubise.У реду е Урко Мануел Фанџо, Урко Прост, Урко Физикела, не ми глуми експерт за Ф1 кога за издишана гума влезе во дувло на ИСИС само за да довозиш до дома.
Очигледно ти требаат коа не читаш што се пишува.наочари?
Темата за Арсенал е усрана со самото нејзино формирање но нејсе, да не идеме оф......ај уште оваа и темата за Арсенал остана да ги исерете, и комплетно логаут да направам
Не знам кај си прочитал дека некој рекол Ферари го напраиле тоа. Баш напротив. Форсирате само дека у ферари го праат тоа ете прееска кога го напраи ферари тоа се изнасмеа. А за после Мерцедес кога му нареди на Ботас да не напаѓа прва позиција си поќуте. Двојни стандарди малце.Da se navratam sea od minatata trka, koga rekov SEKOJ tim taka bi postapil.
Milo mi e sto smesta stigna potvrda za toa, i da ne zaboravime kolku krugovi vetel placese po radioto deka dzabe gi trosi gumite.
welcome in the real world e ova za vas, sto ne veruvavte deka i ferari istoto bi go napraile.
Темата за Арсенал е усрана со самото нејзино формирање но нејсе, да не идеме оф.
Не сум тема јбгПа требало да те крстат и тебе Арсенал ондак
koj forsira, zasto rece, forsirate ?Не знам кај си прочитал дека некој рекол Ферари го напраиле тоа. Баш напротив. Форсирате само дека у ферари го праат тоа ете прееска кога го напраи ферари тоа се изнасмеа. А за после Мерцедес кога му нареди на Ботас да не напаѓа прва позиција си поќуте. Двојни стандарди малце.
Mrazete go, plukajte go, vakov bil, onakov bil, denes luis go pusti cheatot na najako, kakvaaa trkaaa izvozeee eleleleelelelelelelelele
Edna od najdobrite u modernava istorija, jezivo dobro.![]()