Формула 1 - сезона 2018

Шампион за 2018 според вас е...

• Sebastian Vettel

• Lewis Hamilton

• Valtteri Bottas

• Fernando Alonso

• Kimi Räikkönen

• Nico Hulkenberg

• Daniel Ricciardo

• Pierre Gasly

• Kevin Magnussen

• Max Verstappen

• Stoffel Vandoorne

• Marcus Ericsson

• Carlos Sainz

• Esteban Ocon

• Sergio Perez

• Charles Leclerc

• Romain Grosjean

• Lance Stroll

• Brendon Hartley

• Sergey Sirotkin

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Табак тапа. Нека си се држи до весниците и интернет медиумите. Емоција 0. Ни да крене ни да спушти глас. Мислиш снукер коментира.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Да не претеруваме, да сликата е ко да сме 1965 ама да не е ова сеа на стримови ќе гледавме или на гугл.

Двете Хонди од кои едната во Q3 пред Мекларените. Како вака сега... :P
IMG_20180407_175009.jpg

Party Mode се потроши во Мелбурн. :D

Хондата стартува 5та утре, take a moment and laugh at McLaren. Хахаха ке се бореле со Ред Бул хахахах ОК. Мило ми е за Хондата колку го.на се изедоа за нив еве ги се покажуваат дека не било се до нив.
Ферари изгледа дека ги средиле проблемите што ги имаа у Мелбурн, функционира подот и новиот дифузер GG утре Луис ке е на Beast mode, само да не заглави ко у Мексико лани позади Саинц ке бидне весело.

Ej кај молевте за преноси на тв сеа уште плачете каков били кој коментирал. И квалификации се не знам каква емоција барате за квалификациите. Не очекував толку блиску да се ферари до Мерцедес. Али добро им одговара оваа патека. Ќе видиме тек наредна трка каква ќе е разликата. Хамилтон од 9 на старт би требало до 6 да истурка. Е после како ќе се одвива трката ќе видиме.

Кога Телма успеа да направи HD канал... Ќе биде!

Ајде сега, да повториме: Ферари беа светлосни години зад Мерцедес, така? И сезонава ќе гледаме соло трка на Мерцедес, така? Не за друго, да не вртам страници наназад. :P

Поарно Владко Арсов за кокоментатор да си ја земе госпожата - колешката спортски коментатор од ТВ24, подобра ке биди од Табаковски

Поарно Владко Арсов за кокоментатор да си ја земе госпожата - колешката спортски коментатор од ТВ24, подобра ке биди од Табаковски
Не ми делува Табак на баш најсаглам во главата

Табак порано добро коментираше мислам
Мојот пост е таков зошто вторникот го видов на пост на фб каде што пријател го фалеше голот на Роналдо, пишал абе кај си да го пофалиш Валентино Роси ова и она има направено, втф, како некој да пише пофалби за Реџи Милер и друг да се убаци абе не го фалиш Мајкл Фелпс тоа и тоа има направено. Несаглам работа.

Мојот пост е таков зошто вторникот го видов на пост на фб каде што пријател го фалеше голот на Роналдо, пишал абе кај си да го пофалиш Валентино Роси ова и она има направено, втф, како некој да пише пофалби за Реџи Милер и друг да се убаци абе не го фалиш Мајкл Фелпс тоа и тоа има направено. Несаглам работа.

Може имале они некој муабет меѓу себе :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom