Формула 1 - сезона 2018

Шампион за 2018 според вас е...

• Sebastian Vettel

• Lewis Hamilton

• Valtteri Bottas

• Fernando Alonso

• Kimi Räikkönen

• Nico Hulkenberg

• Daniel Ricciardo

• Pierre Gasly

• Kevin Magnussen

• Max Verstappen

• Stoffel Vandoorne

• Marcus Ericsson

• Carlos Sainz

• Esteban Ocon

• Sergio Perez

• Charles Leclerc

• Romain Grosjean

• Lance Stroll

• Brendon Hartley

• Sergey Sirotkin

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Може имале они некој муабет меѓу себе :)
Јок, не е арен баш, имаше искри во статусот, го приметувам има спортисти што апла ги мрази и ништо ме може да поднесе околу нив, невиден тригер му се.

Табаков нема коментаторски вештини, но барем дава корисни информации. Нешто како Коки што беше но без толку времеплов.

Ферари поштено си изгазија, донесоа големи надградби за викендов и се исплатеше. Од друга страна мислам дека Мерцедес немаат донесено ништо ново. Тото изјави и дека имале проблеми на топли патеки, изгледа им прегрева моторот.

Хондава моќна бе, ТР Хонда ги победи Рено. Мекларен дебакл.

Последно уредено:
https://youtu.be/D7yKjR5-egI

Ваков коментар сака да слушам на македонски, макар тоа било на Шутел или Едо. А е како Табак.
А за податоци имаме и ние интернет.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Табакот беше мадафака за Ф1 од информативен па и коментаторски карактер своевремено, не знам дали е уште толку навлезен и уфилман како на времето, али дека почна со тек на време да му дише главата, приметливо е. Ајде ќе видиме на тркава, друго е квалификации друго е трка, али станат е многу чуден карактер.
Инаку првите македонски списанија за Ф1 токму Табак ги има креирано и тука имам највеќе респект за него, најконкретно изданието 50 години Формула 1, што мислам дека излезе 1999та година негде, ова списание на памет сум го знаел и највеќе за историјата на Ф1 од тука ми е, во доба кога нетот не постоеше во оваа форма што ја знаеме денес.
Тркава инаку, би требало да е малку поинтересна, ипак Луис стартува 9ти па очекувам да претицува до кај 4та позиција барем, ама ќе видиме. Мислам дека Ферари само тежок кикс би ги оддалечил од победа сега, не сум сигурен дека Ботас и Мерцедес ќе најдат решение овојпат.

Јас неразбирам, толку ли е тешко пола саат пред трка да викнат некого во студио и да направат два реда моабет како вовед во трката исто и после трката како резиме. Видете било која сателитска ТВ, па и Бугарска на пример.

Место тоа кретениве како вовед во F1 ни пуштаат трач емисија за Тејлор Факинг Свифт и слично срање.

Небива од нас држава.

Јас неразбирам, толку ли е тешко пола саат пред трка да викнат некого во студио и да направат два реда моабет како вовед во трката исто и после трката како резиме. Видете било која сателитска ТВ, па и Бугарска на пример.

Место тоа кретениве како вовед во F1 ни пуштаат трач емисија за Тејлор Факинг Свифт и слично срање.

Небива од нас држава.

Кого да викнат? Познавачите на ф1 кај нас се бројат на прсти, и сите се на форумов.

Абе не знам што се напињаш.Спортот порано идеше во нагорна линија и имаа желба.Кога можеше оној на Телма Шах партии да објаснува и да има редовен термин секоја недела што сакаш повеќе.Ние фудбал немаме во вторник прека 8 години , немаме загарантирани преноси на време нема проекти нема ништо.Спортов во државава е мртов во секоја смисла на зборот.

Линкови за на андроид ќе пушти некој :rolleyes:
Нема 24 во дојран..

Кого да викнат? Познавачите на ф1 кај нас се бројат на прсти, и сите се на форумов.
Кого сакаат. Било кого. Чистачката од Корчагин.

Немој да ми кажеш дека во државава нема 5 души што следат F1. Па зошто ги откупуваа правата.

Телевизијата е шоу бизнис. Од се треба да се направи шоу. Само така ќе се привлечат нови гледачи и ќе се задржат старите. А не со вклучување во пренос 5 мин. пред старт.

Зошто сите што имаат можност гледаат на Sky F1 TV.

Хамилтон треба да лапа казна за ова, му ја уништи трката на Верстапен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom