Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
We got ourselves a race. Е сеа ке видиме кој врти антена кој вика добро е.
We got ourselves a race. Е сеа ке видиме кој врти антена кој вика добро е.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
, ана едвај чекам и трет тим да се вмеша во борба за прво место Тоа дека не те бива затоа си против Ферари [emoji14] Ептен ми се направи кеиф денес 1-2 напред плус РБ на делчиња од секунда зад Мерцедес парче правење ке имаме утре на старт само да нема сејфети кар у први два-три круга да гледаме лактање малце низ свиоци и да не усерат Ферари со гумите и нивно менувањеЈас од заминувањето на Монтоја од F1 немам ни тим ни возач за кој навивам (Хамилтон ми е онака најблиску до Мојтоја по стил на возење) иначе традиционално против Ферари, ана едвај чекам и трет тим да се вмеша во борба за прво место
![]()
Тоа дека не те бива затоа си против Ферари [emoji14] Ептен ми се направи кеиф денес 1-2 напред плус РБ на делчиња од секунда зад Мерцедес парче правење ке имаме утре на старт само да нема сејфети кар у први два-три круга да гледаме лактање малце низ свиоци и да не усерат Ферари со гумите и нивно менување

Колку и да ме иритира некад Макс, потребен е лик ко него у Ф1, пргав малце да им се курчи на сите зашто Ф1 никад не бил спорт на дружељубиви ликови и на вештачки пријателства, и она "фер-плејот" меѓу Хамилтон и Ветел ме нервираше затоа што беше вештачки и знаев дека на прв директен дуел ке пукне и тоа се случи дури не беше ни дуел позати сејфети кар се здавија.Е вистина не ве бива, тука во право си
Па треба да имате најдобар старт, Хамилтон како секогаш спор на старт. Едино Верстапен камиказава мјт да изненадит, страшен талент е малиов респект нула кон сите
Колку само симпатии придоби Алонсо годинава никогаш у живот не е, самата реакција на публиката при Q1 на Силверстон го докажа истото, замисли сеа уште он да е горе у пакет со Ветел,Кими,Хамилтон,Макс,Ботас и Рикиардо калакурница ке бидне ке треба сплит-скринови да даваат за сите дуели да ги пратиме.Да ги поздравиме и навивачите на Алонсо. 8 место, не е лошо.
Ако вози офанзивно првиот пит стоп нема да го дочека ке прокува Хондата [emoji23]Премногу е дефанзивен Алонсо за да направи нешто повеќе со ваков Мекларен оваа сезона.
Ако вози офанзивно првиот пит стоп нема да го дочека ке прокува Хондата [emoji23]

Барем го гледаме до пола трка хахахахаххаА демек сега на им кува![]()
Седмо, Хулкенберг е казнет 5 места.Да ги поздравиме и навивачите на Алонсо. 8 место, не е лошо.