- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 6.503
- Поени од реакции
- 6.116
Баш го гледав видеово пред некое време и јас бев запрепастенНе сум знаел дека се десило вакво нешто... Интересно во секој случај![]()

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш го гледав видеово пред некое време и јас бев запрепастенНе сум знаел дека се десило вакво нешто... Интересно во секој случај![]()

ФренценНе сум знаел дека се десило вакво нешто... Интересно во секој случај![]()

ауу, колку го сакав тој возач... Добро, од малку подоцна, не овој период, 97-ма возеше за Вилијамс, а јас навивав за актуелниот шампион Хил кој ја направи најголемата грешка што сум ја видел во F1 - од шампионскиот Вилијамс, по освојување на титулата се пресели во Ероуз и беше меѓу најслабите. Уште поголем фејл од одењето на Алонсо во Мекларен - Алонсо не беше шампион кога замина.Ти си ептен од старата гарда на хард кор фанови, 2 години сум имал тогаш така да баш шок доживеав кога дознав дека имало ваква случкаФренценауу, колку го сакав тој возач... Добро, од малку подоцна, не овој период, 97-ма возеше за Вилијамс, а јас навивав за актуелниот шампион Хил кој ја направи најголемата грешка што сум ја видел во F1 - од шампионскиот Вилијамс, по освојување на титулата се пресели во Ероуз и беше меѓу најслабите. Уште поголем фејл од одењето на Алонсо во Мекларен - Алонсо не беше шампион кога замина.
Убави времиња беа тоа.
Од 1995 пратам јас. 11 години сум имал тогаш. Ама и јас не се сеќавам на случкава.Ти си ептен од старата гарда на хард кор фанови, 2 години сум имал тогаш така да баш шок доживеав кога дознав дека имало ваква случка
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
од шампионскиот Вилијамс, по освојување на титулата се пресели во Ероуз и беше меѓу најслабите.

Во Вилијамс 97 и особено во Џордан Хонда 99 беше најдобар. 1999 имаше и 2 или 3 победи на трки, не сум сигурен. Во Ероуз беше дури на залезот на кариерата. После возеше во некоја серија со коли, не знам што чудо беше, мислам дека и Хакинен се натпреваруваше во истата. И таму беше меѓу подобрите. Он ја имаше таа несреќа, со исклучок на Вилијамс 2-3 сезони, ако не сум грешка, да не вози во најјаките тимови никогаш. Инаку беше возачиште.Јас Френцен го знам од Ероуз, и не сум го гледал кога бил на врвот на неговата кариера. Али сеедно, тој болид на Ероуз (заедно со Јагуар) од 2001 и 2002 беше ептен онака јак на изглед, по тоа ја памтам таа фирма и Харалд Френцен
![]()
Баш пред некој ден на официјалната страна на Ф1 на ФБ дискутирав со другу луѓе дека овој портокалов дизајн на Arrows е еден од најдобрите во историјата на Ф1, прејак изглед.Јас Френцен го знам од Ероуз, и не сум го гледал кога бил на врвот на неговата кариера. Али сеедно, тој болид на Ероуз (заедно со Јагуар) од 2001 и 2002 беше ептен онака јак на изглед, по тоа ја памтам таа фирма и Харалд Френцен
![]()

Можно е, не знам тоа. Како и да било, ако актуелниот шампион си оди од тимот со кој ја освоил титулата, верувам дека барем еден конкурентен тим би го сакал во своите редови. Хил отиде во fucking Ероуз! (До душа, ќе им донесеше и победа за малце, ама сеедно, преслаби беа).@Zlatikevichius, приказната оди дека Вилијамс неќеле да му го продолжат договорот на Хил така да не се заебал он туку го заебале![]()
Ред бул е во стилот "Дупи си ќути си" си излегуваат напред пополека така молчеливо без многу прашина.Фетел имаше проблеми на првиот тренинг, Кими втор со 0.2 зад Рикардо. Ептен беше брз Рикардо, уствари сите се во секунда од прво до петто. Има на СК6 во живо, линкови по нет врска немам.[DOUBLEPOST=1501249460][/DOUBLEPOST]После вториот тренинг Рикардо сеуште прв ама Фетел втор наместо Кими со 0.183 зад Рикардо.
![]()