- Член од
- 14 август 2010
- Мислења
- 1.289
- Поени од реакции
- 1.558
Честита титула за Нико. Легитимно е Луис да го успорува за да го стигнат другите, ако е Нико од шампионски материјал требаше да го нападне Луис место да тактизира, и то да тактизира 4-5 трки со ред во кои Луис многу лесно ги освои и пол позициите и трките. Според мене очито е дека Луис е подобар возач ама то е - и во другите спортови не победува секогаш подобриот. Инаку и јас бев за Розберг, некако поинтересно ми е да навивам за послабиот. Ако по некоја случајност Ветел и Макс успееја да го минат Нико не ке имаа никаква шанса и Луис да го минат пошто во таков случај Луис ке летнеше напред, јасно беше дека има резерва и можи мнооогу побрзо (од друга страна и Нико ако беше 4ти многу поинаку ке возеше - агресивно и хазардерски) а не се сеќавам кога Нико победил а Хамилтон да немал некои проблеми, уште помалку кога Нико го престигнал Луис на патеката, Луис неколку пати го има престигнато Нико.
Да се надеваме дека догодина поинтересни трки ке гледаме каде повеке до израз ке идат возачките способности отколку болидот
Да се надеваме дека догодина поинтересни трки ке гледаме каде повеке до израз ке идат возачките способности отколку болидот