Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Една статија што ја читав Ред Бул наводно биле многу оптимистични. Овие Илмор биле многу добри кога станувало збор за ICE-от само, а Ред Бул сами ќе си правеле хибрид делови како што и правеле со Рено. Имале нов одел баш за тоа.Но, како и да е се се менува од ден за ден... Исто е што и понатаму Ред Бул немаат ПЕ за следната сезона... Сите граници се поминати, така да тешко да излезе нешто добро на патеките за следната сезона.
pozz do hejterite, red bull ke prodolzi da postoi, limenkite ke prodolzat da se trkalaat![]()
Тоа може за наредна година да. Али 2017 веќе ќе ги немаат правата на Реновиот ICE. Ќе мора да бараат чаре.цркоо да бог да
Марио Илиен ја негираше вмешаноста со РБ, па така неизвесноста околу сагата на РБ е уште поголема. Можно е да земаат основа од моторот на Рено, и хибридот сами да го составуваат(ионака формите не ги произведуваат, туку ги порачуваат од М.марели, Тошиба и слични)
МхмOna koga na MotoGP ima podobar zvuk od trkite na F1 :|
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Za istoto vreme pominato gledajki ja MotoGP trkava i prosecna F1 trka .. na F1 zaspivam i se budam 2-3 pati zavisi od vremeto xDМхм
45 минути
и пак повеќе динамика има отколку ф1.
Штета шо во последно време повеќе гиковски можи да се прати ф1 отколку ради адреналин.
Сите работи со технологии се супер ама трките мртвило
Ke si gledame Formula E xD ... Ili WTCCФИА и Берни ја уништија Формулата особено со правилниците за моторите. Сеа му текна на старецот дека губи на гледаност формулата, па ќе крпи за во 2017... Реално ова напреднава технологија ја уништи Ф1, па затоа сега од 2017 сакаат само обичен мотор и КЕРС да има (како што беше до 2013) без никаква електроника. Подосадни 2 сезони вo Ф1 не памтам. Ај Ветел кога освои 4 титули можеби беше досадно, ама ни приближно до ова што е денес. Да не заборавиме, Бразил 2012 одлучуваат на последната трка кој ќе биде шампион меѓу Ветел и Алонсо. Абу Даби 2010 исто така на последна трка се одлучува. Во 2012 само на првите 8 трки имаме се различни победници. Годинава во цела сезона имаме само 3 различни победници (Хамилтон, Розберг, Ветел). Формулата од 2014 е најдосаден авто-мото спорт.![]()