Формула 1 - сезона 2015

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 2015 според Вас...

• Вкупно гласачи
    71
  • Гласањето е завршено на .
Toa e toa .. posranje kombinacija ne mozese i dvajcata vo Out, bas si pomisliv koga Vettel otide +1 krug dali moze poloso i mozelo ete ... :/

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Mozam da zamislam Perez da imase podium sto ke se slucuvase xD inace fala za strimot od sky sports konecno da izgledam trka so asalno komentiranje, ubavo od mtv sto se trudat da obezbedat ama komentatorite ... :( sea uzivav vo prenosot koga veke Ferrarinjata izlegoa od igra inaku Vettel od start loso izgubi pozicija i ne znam dekoncentriran cela trka dodeka Kimi tvrdoglavosta go zaeba ... :D

Хаха, коментатор-тапа на почеток заќути да го слушне тимското радио на ферари, Ветел викаше "Puncture, Puncture" овој изгледа не разбира ни збор англиски па кога Ветел успори вика еве сите го поминуваат Ветел сигурно има некој проблем, а во боксот се чудеше зошто по прв круг гуми му менуваат, дури 2-3 круга покасно кога виде на успорената снимка сфати што се случило. Ниедно тимско радио не успеа да протумачи ама се снаоѓаше кога ке се вклучеше коментираше - аха ете и овој некој проблем има. Е за воља на вистината сепак разбра зошто го повикаа Луис во бокс - за секој случај за посигурно да менувал гуми....
Греота човекот, на сите трки се губи, а можда и не сакал а го принудиле да коментира Ф1

Греота човекот, на сите трки се губи, а можда и не сакал а го принудиле да коментира Ф1

Ne bi bil iznenaden za ova da e vistinata zatoa i ne gi plukam mnogu moze covekot i tolku znae ne e on kriv. Ama ajde dobro e zasto dokolku gi ukinat strimovite moze da se slikame ako nema na MTV ovaka barem imame neato na sto da gledame :3

Намерно ни направија вака со коментаторов за да ни фали Коки :D

Околу инцидентот помеѓу Фетел и Рикјардо не ми текнува баш што се случи. Но околу Ботас и Кими, мислам дека Кими беше крив бидејки Ботас веќе ја имаше внатрешната траекторија и во тој случај Кими требаше да направи малце место.
А зошто толку лош хендлинг имаше Фетел стварно не ми е јасно.

Намерно ни направија вака со коментаторов за да ни фали Коки :D

Околу инцидентот помегу Фетел и Рикјардо не ми текнува баш што се случи. Но околу Ботас и Кими, мислам дека Кими беше крив бидејки Ботас веќе ја имаше внатрешната траекторија и во тој случај Кими требаше да направи малце место.
А зошто толку лош хендлинг имаше Фетел стварно не ми е јасно.
Kaj Vettel i Riciardo na prvata krivina mislam bese Vettel vnatresna strana na Kvyat od pozadi Riciardo vnatresna na Vettel i mislam deka docnese na kocenje malce Riciardo pa so predniot spojler go potkaci malce na desnata zadna guma :D Mi se svigjase sto i dvajcata se izvinija za incidentite i Botas i Riciardo :D

Po interesna mi bese patekata otkolku trkata :facepalm:
Taka e zatoa sto situacijava so bilidive e takva kakva sto e zamisli da bea izednaceni Mercedes Ferrari McLaren i Red Bull plus Williams od pozadina kakva trka ke imavme na ovakva pateka toa e sto e zdravje naredna godina valjda ke imame posobruvanja :D

Инфинити Ред Бул станува Ред Бул Инфинити?!? Што мислите околу ова?
Smena na procent na posed na akcii ? Infiniti saka da proizveduva F1 motor ?
Edno e sigurno limenkite si ostanuvaat limenki xD Iako da ne bea oni tesko na mene vo kolokviumskava hahahaha

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom