Формула 1 - сезона 2013

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
И јас сакав да прашам за Хунгароринг... Од кои агенции има понуди? Јас имам видено само од Далас Унион ( http://www.dalasunion.com.mk/hungaroring-f1/ ). Ако знае некој поисплатлива понуда, пожелно е да ја покаже овде :).
Исто така, да прашам и за карти. Ова ќе ми е прв пат да гледам трка во живо, па доколку некој има купувано карти, ако сака да ја објасни процедурата поубаво :). Гледав јас онлајн: http://www.hungaroinfo.com/en/f1/index.php , http://www.bookf1.com/f1-hungary/tickets.htm , конкретно сум заинтересиран или за Silver 8, или за General Admission. Цените се 119 и 90 евра од хунгароинфо, а од боокф1 се по 123 и 93 соодветно. Но, има +25-30 евра за испорака за картите. А од официјалната страна на Ф1, картите се 145 и 125 евра, но колку што разбрав не се испорачуваат, туку само треба да се испечати некој код, и на влезот на патеката ќе го размениш кодот со карта.
Па од каде е подобро да ја купам картата?
Исто така да прашам за мислење, од каде поубаво ќе се гледа, од Silver 8 трибините, или ако застанам меѓу Silver 6 и Silver 3 во зоната за стоење? Еве карта од патеката: https://s3.amazonaws.com/mediavault.le/media/8f9f30c8b5a989232acb6660ba687f65f0b1df9b.jpeg
Благодарам однапред, поздрав.
од мое искуство најубаво е силвер 2, али немој никако силвер 1 и 8. а за тоа меѓу силвер 3 и 6, не ти е лоша идеа:D . а за карти, купи си на лице место ако можеш. карти за карти има колку сакаш. така да тие 120 евра преkу далас, плус карта на лице место, ..... супер. иако кога јас би се прашувал, со кола би се потрудил да идам.

Слабо ферари на квалификации у Енглеска, ај ваљда утре боље ќе бидат.

Форс Индија се откровение на сезоната (y) ! Многу ми е мило за нив и Малаја :cool: - отсекогаш ми се биле една од најсимпатичните екипи. Ама кога гледам дека се пред МекЛарен во конструктори оваа сезона, ми иде кохоните да си ги гризнам ..

Утре тепа Вебер. :нинџ:

Треба да се набрка цело ѓубре од Ферари од возач(и) па до директори.

Криво ми е за Кими :/ Се надевам дека утре ќе има добар ден и дека сепак спорти очекувањата до крај ќе се бори за титула.

Не ми е јасно како може да го кривите Алонсо за били што,па човекот секогаш вади 110% од силата на ферарито и вие пак го кривите:confused:
Иначе незнам како може тимот со најголем буџет во формула 3-та година по ред да неможе да направи добар болид од почеток до крај?:D

Не ми е јасно како може да го кривите Алонсо за били што,па човекот секогаш вади 110% од силата на ферарито и вие пак го кривите:confused:
Иначе незнам како може тимот со најголем буџет во формула 3-та година по ред да неможе да направи добар болид од почеток до крај?:D
еееееее, тоа е енигмата што на никого не му е јасна. еднаш се топ, али веќе следната се позади форс индија:facepalm:

Џабе парите кога тие пари некој треба да ги искористи како шо треба и да направи супер болид како Редбул.

еееееее, тоа е енигмата што на никого не му е јасна. еднаш се топ, али веќе следната се позади форс индија:facepalm:
грешка си,они од 2008 неможат да напраат добар болид,во прв дел на сезона се добри али у втор се катастрофа или обратно:mad:
--- надополнето: 29 јуни 2013 во 19:43 ---
Џабе парите кога тие пари некој треба да ги искористи како шо треба и да направи супер болид како Редбул.
Браос бе,ја истово сакав да го кажам:D

Штета и за алонсо и кими, но двајцата имаат јако стартовање на трките, па ќе направат голем прогрес сигурно :)

Абе од сто кец да стават гуми па подобри ке бидат од овие, како може у 2 минути две гуми да пукнат :facepalm:
Осекам на онлајн кладилнициве ке стават коефициенти на кого нареден му пука гума до крај на трка :coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom