Формула 1 - сезона 2013

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
Супер предност од 20+ поени за Фетел а сеуште не покажал ни дел од своите можности (y)

100% Алонсо имаше проблем со DRS-от, кога дозволил тој да го премине некој како Сутил? А иначе браво за дечкото секоја чест добро го простудирал свиокот на кој ги мина и Алонсо и Батон (y)
Немаше врска DRS-от (y)

Маса бе, тенџере едно, по втор пат се кршит на квалификации

2uffvhl.jpg

море цело ферари е за ќотек. ебате алонсото и болидот што го има. ботас бре го помина, еејјјјј, срамотилаци
--- надополнето: 8 јуни 2013 во 20:22 ---
море цело ферари е за ќотек. ебате алонсото и болидот што го има. ботас бре го помина, еејјјјј, срамотилаци

Кое изненадување Ботас, Ферари пак потфрлија

Maса преку кур веке,дај нека го кикнат,нема смисла ова веке,имаше ок старт на сезоната и пак се усра.
Алонсо грешки во трет сектор секој ебан круг,Ферари ужас.
Мекларен не ми е јасно како може да си ќутат да не му кажат на Батон да убрза,дебили :D
Ботас пријатно изненадување.
Фетел неприкосновен,без грешки си ги извозе квалификациите,ако тепа утре ке биде многу заебано да се стигне во WDC.

Хм... мислев Хамилтон дека ќе го довози последниот круг и ќе му ја чорни пол позицијата на Петело, мада то е... Криво ми е за Кими, годинава поради слабите резултати на Мекларен, тој е мојот фаворит!

п.с. да си знајте сите каков возач е Маса. Кој сака нека дојди да ме убеди дека требаше да биди шампион во 2008 наместо Хамилтон.

Добро, што се деси со Маса?
Да не е истиот проблем претходната трка што беше, тоа што му закочи левиот пневматик?

Маса одамна требаше да биде избркан али ајде..Незнам како го трпат човече ништо не придонесува за Ферари!
Алонсо една трка ќе извози одлично другите ги усерува и после сакаш да бидеш шампион ебате.Се надевам утре ќе се потруди барем 3-4 да заврши.
Ако утре тепа Фетел 90% титулата иде кај него.

Маса е најконстантен возач, со сигурност знаеш дека ќе направи грешка, се другото е изненадување. Неверојатен е, само што бара уште во Ферари е тоа неми е јасно.

Алонсо :cuc:
Маса :cuc:

И колку и да не сакам, пофалба и за Фетел за одлично извозената трка :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom