Ако заврни утре тешко да се деси тоа ... од позадина ке чека лисецот алонсо .Па редно време е Хамилтон да згрми досега нема ни една победа иако сум за Ферари сепак за доброто на Ф1 нема да биде лошо да се врати Хамилтон да замрси работа![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако заврни утре тешко да се деси тоа ... од позадина ке чека лисецот алонсо .Па редно време е Хамилтон да згрми досега нема ни една победа иако сум за Ферари сепак за доброто на Ф1 нема да биде лошо да се врати Хамилтон да замрси работа![]()

TOP 10 :
1. Lewis Hamilton 1.20.9532. Romain Grosjean 1.21.3663. Sebastian Vettel 1.21.4164. Jenson Button 1.21.5835. Kimi Räikkönen 1.21.7306. Fernando Alonso 1.21.8447. Felipe Massa 1.21.9008. Pastor Maldonado 1.21.9399. Bruno Senna 1.22.34310. Nico Hülkenberg 1.22.847
Вебер ке стартува 11ти , како причина што не влегол во топ 10 наведе дека балансот на болидот не му бил како што треба и неможел да најде грип.Чим се Грошџан и Хулкенберг во првите 10....ќе има јака борба....btw кј е вебер?? пошо не гледав прееска?

Па редно време е Хамилтон да згрми досега нема ни една победа

Хаха,да да он беше седмиот различен победникПобеди во Канада. Без вакви испади, плиииис ..![]()

(39-40ти круг)Кога ги слушнав план Б си помислив сега од никаде батон ке полета на патекава и ке направат 1-2 победа а они уствари го заебааMeklaren planot B u gz da si go nabijat.
Bravo za Luis, pak ja poebaa od gore ama sepak ovoj pat ne mu skratija nego bodovi, ali toa go napravija so Baton. Ofcari.

)) Фантатсична трка за Лотус.Ja koga slusnav za planot B odma mi tekna na memevoКога ги слушнав план Б си помислив сега од никаде батон ке полета на патекава и ке направат 1-2 победа а они уствари го заебаа![]()
. Ајси беше close, but not close enough. Од водечките 10ина мислам дека никој не ќари позиција во директен, се' одиграа босковите.