Формула 1 - сезона 2012

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
Ееее утре очекувам блесок на Хамилтон, и не ми се смејте, но очекувам и победа. Не знам зошто, но неговата 3та позција и стартот од чистата страна на патеката, можат да му донесат успех уште по првиот свиок.

Едит: И нека не ми кажва коментаторот кој ресторан се наоѓа од десна страна пред тунелот, бидејќи за најефтината пица, таму, дадов 37 евра. Така да, нека си ќути, оти уште си памтам.
Пер не дупи си бил во Монте Карло ?

Moнте Карло,колку досадна трка,се надевам нема да заспијам послем 15 круг,само квалификации и стартот се интересни.

Ќе биди. Не само Вебер, и Хамилтон ако победи е исто. До сега рекордот е изедначен, 5 трки, 5 победници.

Абе знам али веројатноста е премала да тепа Хамилтон не верувам дека Вебер ке ја даде победава во Монте Карло,многу е тешко претекнување ако не направи на стартот нешто Хамилтон ништо не прави.
ГП2 болид да е пред Ф1 болид во Монако може да си игра курот.

EDIT:Но да почекаме да видиме што ке се случи и ја глупости зборам една грешка и отиде во ѕид :D

Ееее утре очекувам блесок на Хамилтон, и не ми се смејте, но очекувам и победа. Не знам зошто, но неговата 3та позција и стартот од чистата страна на патеката, можат да му донесат успех уште по првиот свиок.
Дајбоже... и јас чекам Мекларен да покажи дел од потенцијалот, конечно Хамилтон да не е казнет и да нема малери... па да можи раат да гледаме поинтересна битка :)

И нека не ми кажва коментаторот кој ресторан се наоѓа од десна страна пред тунелот, бидејќи за најефтината пица, таму, дадов 37 евра. Така да, нека си ќути, оти уште си памтам.
Не се секирај, ќе трујат со гуми, пневматици, трошење, гуми, пневматици, трошење, гуми, пневматици, трошење, гуми, пневматици, трошење, гуми, пневматици, трошење, гуми, пневматици, трошење... ко мрсен прст на аудио CD.

Многу е тешко претекнување ако не направи на стартот нешто Хамилтон ништо не прави.
ГП2 болид да е пред Ф1 болид во Монако може да си игра курот.
То така ти си мислиш...

Има уште, Хамилтон се слупа со Маса во 2011 ко проба да го престигнува на Ѕ свиокот пред тунелите - незнам дали се сеќаваш... така да со црнчето напред, дефинитивно нема да биди досадна трката.

Опасен старт, стариот за малце ќе изненадеше :)

Најдобрата трка досега сите се начукани во пола секунда :D

Чекај..чекај...дали тоа МАСА Е НАПРЕД ИЛИ ОЧИВЕ МЕ ЛАЖАТ..изненадува човечево..а јас мислев после повредата дека отиде во аут ! xD

I Veber uspea na krajot, 6trki – 6razlicni pobednici, samoHamiltonne e megju niv, mozda vo Kanada ke bidi sedmi?

I Veber uspea na krajot, 6trki – 6razlicni pobednici, samoHamiltonne e megju niv, mozda vo Kanada ke bidi sedmi?
Дефинитивно ни претстои најинтересната Ф1 сезона...ке видиме како ке се снајдат во Канада како што кажа коментаторот друг вид на стаза..сосема различен пристап ке има... :D

Како што очекував Вебер победи сепак човекот е премногу искусен да ја даде победава во Монако.
Розберг одличен Алонсо парче направи.
Тек сега почнува вистинската борба во Ф1 од наредната трка во Канада што ми е одна од најомилените ке гледаме лудило трка :)

да ти ебам трката каде што неможеш да претркаш некого.

Тапа трка. Се надевав на многу појќе од Раиконен и Хамилтон.

За старио ич не ми е гајле, Росберг нека има 10 победи, тој да нема. Него местото му е под пензија, кога ќе му стани јасно дека неговото беше и помина?

Како што очекував Вебер победи сепак човекот е премногу искусен да ја даде победава во Монако.
Розберг одличен Алонсо парче направи.
Шо напрај алонсо парче жити се, Хамилтон го помина низ боксот. Едно парчееее, те молам. Да речеше дека Фетел напрај парче ќе ти држеше вода муабето...

Шо напрај алонсо парче жити се, Хамилтон го помина низ боксот. Едно парчееее, те молам. Да речеше дека Фетел напрај парче ќе ти држеше вода муабето...

Ne se sekjavam nesto, daj potsetime, kogo pomina Fetel?

Кого па Фетел поминал? :pos: Имаше Ред Бул стратегија и тоа е тоа..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom