Формула 1 - сезона 2012

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Ееее утре очекувам блесок на Хамилтон, и не ми се смејте, но очекувам и победа. Не знам зошто, но неговата 3та позција и стартот од чистата страна на патеката, можат да му донесат успех уште по првиот свиок.

Едит: И нека не ми кажва коментаторот кој ресторан се наоѓа од десна страна пред тунелот, бидејќи за најефтината пица, таму, дадов 37 евра. Така да, нека си ќути, оти уште си памтам.
Пер не дупи си бил во Монте Карло ?

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Moнте Карло,колку досадна трка,се надевам нема да заспијам послем 15 круг,само квалификации и стартот се интересни.

Ќе биди. Не само Вебер, и Хамилтон ако победи е исто. До сега рекордот е изедначен, 5 трки, 5 победници.
Абе знам али веројатноста е премала да тепа Хамилтон не верувам дека Вебер ке ја даде победава во Монте Карло,многу е тешко претекнување ако не направи на стартот нешто Хамилтон ништо не прави.
ГП2 болид да е пред Ф1 болид во Монако може да си игра курот.

EDIT:Но да почекаме да видиме што ке се случи и ја глупости зборам една грешка и отиде во ѕид :D

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ееее утре очекувам блесок на Хамилтон, и не ми се смејте, но очекувам и победа. Не знам зошто, но неговата 3та позција и стартот од чистата страна на патеката, можат да му донесат успех уште по првиот свиок.
Дајбоже... и јас чекам Мекларен да покажи дел од потенцијалот, конечно Хамилтон да не е казнет и да нема малери... па да можи раат да гледаме поинтересна битка :)

И нека не ми кажва коментаторот кој ресторан се наоѓа од десна страна пред тунелот, бидејќи за најефтината пица, таму, дадов 37 евра. Така да, нека си ќути, оти уште си памтам.
Не се секирај, ќе трујат со гуми, пневматици, трошење, гуми, пневматици, трошење, гуми, пневматици, трошење, гуми, пневматици, трошење, гуми, пневматици, трошење, гуми, пневматици, трошење... ко мрсен прст на аудио CD.

Многу е тешко претекнување ако не направи на стартот нешто Хамилтон ништо не прави.
ГП2 болид да е пред Ф1 болид во Монако може да си игра курот.
То така ти си мислиш...

Има уште, Хамилтон се слупа со Маса во 2011 ко проба да го престигнува на Ѕ свиокот пред тунелите - незнам дали се сеќаваш... така да со црнчето напред, дефинитивно нема да биди досадна трката.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Опасен старт, стариот за малце ќе изненадеше :)

Член од
12 април 2010
Мислења
178
Поени од реакции
69
Најдобрата трка досега сите се начукани во пола секунда :D

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.276
Поени од реакции
5.529
Чекај..чекај...дали тоа МАСА Е НАПРЕД ИЛИ ОЧИВЕ МЕ ЛАЖАТ..изненадува човечево..а јас мислев после повредата дека отиде во аут ! xD

Член од
14 август 2010
Мислења
1.223
Поени од реакции
1.481
I Veber uspea na krajot, 6trki – 6razlicni pobednici, samoHamiltonne e megju niv, mozda vo Kanada ke bidi sedmi?

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.276
Поени од реакции
5.529
I Veber uspea na krajot, 6trki – 6razlicni pobednici, samoHamiltonne e megju niv, mozda vo Kanada ke bidi sedmi?
Дефинитивно ни претстои најинтересната Ф1 сезона...ке видиме како ке се снајдат во Канада како што кажа коментаторот друг вид на стаза..сосема различен пристап ке има... :D

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Како што очекував Вебер победи сепак човекот е премногу искусен да ја даде победава во Монако.
Розберг одличен Алонсо парче направи.
Тек сега почнува вистинската борба во Ф1 од наредната трка во Канада што ми е одна од најомилените ке гледаме лудило трка :)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.177
Поени од реакции
8.258
да ти ебам трката каде што неможеш да претркаш некого.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Тапа трка. Се надевав на многу појќе од Раиконен и Хамилтон.

За старио ич не ми е гајле, Росберг нека има 10 победи, тој да нема. Него местото му е под пензија, кога ќе му стани јасно дека неговото беше и помина?

Како што очекував Вебер победи сепак човекот е премногу искусен да ја даде победава во Монако.
Розберг одличен Алонсо парче направи.
Шо напрај алонсо парче жити се, Хамилтон го помина низ боксот. Едно парчееее, те молам. Да речеше дека Фетел напрај парче ќе ти држеше вода муабето...

Член од
14 август 2010
Мислења
1.223
Поени од реакции
1.481
Шо напрај алонсо парче жити се, Хамилтон го помина низ боксот. Едно парчееее, те молам. Да речеше дека Фетел напрај парче ќе ти држеше вода муабето...
Ne se sekjavam nesto, daj potsetime, kogo pomina Fetel?

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Кого па Фетел поминал? :pos: Имаше Ред Бул стратегија и тоа е тоа..

Kajgana Shop

На врв Bottom