Ееее утре очекувам блесок на Хамилтон, и не ми се смејте, но очекувам и победа. Не знам зошто, но неговата 3та позција и стартот од чистата страна на патеката, можат да му донесат успех уште по првиот свиок.
Дајбоже... и јас чекам Мекларен да покажи дел од потенцијалот, конечно Хамилтон да не е казнет и да нема малери... па да можи раат да гледаме поинтересна битка
И нека не ми кажва коментаторот кој ресторан се наоѓа од десна страна пред тунелот, бидејќи за најефтината пица, таму, дадов 37 евра. Така да, нека си ќути, оти уште си памтам.
Не се секирај, ќе трујат со гуми, пневматици, трошење, гуми, пневматици, трошење, гуми, пневматици, трошење, гуми, пневматици, трошење, гуми, пневматици, трошење, гуми, пневматици, трошење... ко мрсен прст на аудио CD.
Многу е тешко претекнување ако не направи на стартот нешто Хамилтон ништо не прави.
ГП2 болид да е пред Ф1 болид во Монако може да си игра курот.
То така ти си мислиш...
Има уште, Хамилтон се слупа со Маса во 2011 ко проба да го престигнува на Ѕ свиокот пред тунелите - незнам дали се сеќаваш... така да со црнчето напред, дефинитивно нема да биди досадна трката.