- Член од
- 16 август 2007
- Мислења
- 1.939
- Поени од реакции
- 1.693
Чекајте Грожан е одма до Алонсо на старт 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Aј прегризи јазик .. xDЧекајте Грожан е одма до Алонсо на старт![]()
Ке се поздрават онака како што треба ... шампионски ...Циркус ќе биде денес, мафијажите гарант и со Луис имаат преговарано да го 'баци' Себ на стартот..

Чекајте Грожан е одма до Алонсо на старт![]()

Брза...Ветел брза...тоа значи поголема брзина..ајде нека има пак проблем со системот за ладење па да откаже болидот во 20-25тиот круг ..![]()
па ај помалце нека вози... го средиле проблемот со ладење.
Вози човекот со полна пареа...Хамилтон е зад негоБрза...па ај помалце нека вози... го средиле проблемот со ладење.
![]()

Ѓуптин гнасен, отсекогаш сум го мразел.....Разочаран сум од 2то место на Фетел.....Фетел се испичка, и беше разочаран од тоа што е лејм, се познаваше на крајот. Но игра на сигурно и најверојатно тоа ќе му се исплати. Него што е со неговите односи со Алонсо???Ѓуптин гнасен, отсекогаш сум го мразел.....Разочаран сум од 2то место на Фетел.....
Има 13 бода предност,доколку алонсо заврши 1 Фетел треба да е на 4-5 позиција мислам ..Фетел се испичка, и беше разочаран од тоа што е лејм, се познаваше на крајот. Но игра на сигурно и најверојатно тоа ќе му се исплати. Него што е со неговите односи со Алонсо???
ај некој нега постира околу математиките?