Формула 1 - сезона 2012

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
Чисто сумњам не се до толку прљави директно да го направат тоа очигледно ќе е.. подобро ќе потплатат некој камиказа да го направи тоа
Не бе послем инцидентот ке се извинат ке кажат shit happens,ке нема докази да ги казнат :D
Од Алонсита поголема плачка во Ф1 тешко :X3:. Да го кажеше ова Алонсо место Фетел сите ќе кажавте така е, во право е ама сега кога Фетел е во прашање сите се вртите :icon_lol:
Во право си и Алонсо е плачко невиден и хипокрит навивам за него само поради тоа што е во Ферари,кога беше во Мекларен јадеше гомна за Ферари сега па италијанец мисли дека е.
Но од Фетел е 3 класи подобар возач...ке видиш кога ке му ја снема инспирационата муза на Њуи :)

Чисто сумњам не се до толку прљави директно да го направат тоа очигледно ќе е.. подобро ќе потплатат некој камиказа да го направи тоа, инаку не би ми сметало како фан на Алонсо и таа варијанта да испадне :D

А замисли Маса го мава Ветел а Вебер го лупа после тоа Алонсо :pos:
Каде ни е легендарниот ТАКУМА САТО за вакви ситуации да му го пуштат на ветел да му објасни како се ораат бразилските ниви xD
Човеков има повќе излетувања од извозени кругови во Ф1

Не бе послем инцидентот ке се извинат ке кажат shit happens,ке нема докази да ги казнат :D

Во право си и Алонсо е плачко невиден и хипокрит навивам за него само поради тоа што е во Ферари,кога беше во Мекларен јадеше гомна за Ферари сега па италијанец мисли дека е.
Но од Фетел е 3 класи подобар возач...ке видиш кога ке му ја снема инспирационата муза на Њуи :)
И за Фетел ќе навивате кога ќе премине во Ферари по некое време :icon_lol:.

И за Фетел ќе навивате кога ќе премине во Ферари по некое време :icon_lol:.
Многу нормално јас си навивам за Ферари без разлика кој ке вози :)
Иако не би сакал да дојде Фетел во Ферари како што несакав ни Алонсо али јбг Сантандер и нивните пари си го прават своето.

И ја го нејќам на Фетел ама па немора толку безвеза да го хејтате оти е попаметен од Хамилтон кој има два грама мозок. Фетел има право да се жали ако некој го кочел на патеката, он уствари само го спомнал на некои интервју. Инаку нема возач кој на местото на Фетел ќе одеше на го брка на крајот Хамилтон за првото место, се да ризикува кога знае дека во последната трка има голема предност пред Алонсо.

И ја го нејќам на Фетел ама па немора толку безвеза да го хејтате оти е попаметен од Хамилтон кој има два грама мозок. Фетел има право да се жали ако некој го кочел на патеката, он уствари само го спомнал на некои интервју. Инаку нема возач кој на местото на Фетел ќе одеше на го брка на крајот Хамилтон за првото место, се да ризикува кога знае дека во последната трка има голема предност пред Алонсо.

Раиконен ќе ризикуеше :D

Каде ни е легендарниот ТАКУМА САТО за вакви ситуации да му го пуштат на ветел да му објасни како се ораат бразилските ниви xD
Човеков има повќе излетувања од извозени кругови во Ф1

ааааааааааааааааа умрев од смеење!

Јас сум фан на Кими од детство, ама ме разочара кога напушти сега онака ми е.

Најдобриот тим. :icon_lol:

_41175023_raikkonen_montoya203.jpg

Моментално додека Хамилтон амебата вози за Мекларен неможам за нив да навивам и онака си гледам само формула без фаворит. :)

Де бе сите за тимови навивате само јас ли за возач или има и некој друг ? :)

Инаку нема возач кој на местото на Фетел ќе одеше на го брка на крајот Хамилтон за првото место, се да ризикува кога знае дека во последната трка има голема предност пред Алонсо.
Освен Хамилтон... :)

А така и легендарниот Мика Хакинен.
--- надополнето: 20 ноември 2012 во 23:30 ---
Де бе сите за тимови навивате само јас ли за возач или има и некој друг ? :)
Изглеа сам си...

Даа,дефинитивно нај интересна двојка во 2000's,штета што немаше позитивна енергија помегу нив двајца и Рон Денис не го почитуваше Монтоја како карактер поради неговата арогатност :)

Монтоја кој лудак беше лелее...додека возеше за Вилијамс БМВ го замразив!!

13 бода не се ништо. Алонсо ги мачка на леб тие. :D:D А во недела ќе го мачка и Фетел.

13 бода не се ништо. Алонсо ги мачка на леб тие. :D:D А во недела ќе го мачка и Фетел.
Моментално, можи да се надева само на откажување на болид, или евентуално некој да го слупа ред булот. Инаку, перформасите на ферари се приближно еднакви со оние на Лотус Рено (читај далеку се и од Мекларен, за Ред Бул не станува ни збор) така да мачкањето е некако тешко изводливо.

Јас сум фан на Кими од детство, ама ме разочара кога напушти сега онака ми е.

Моментално додека Хамилтон амебата вози за Мекларен неможам за нив да навивам и онака си гледам само формула без фаворит. :)

Најхаракири тандем некогаш виден во цела Ф1. На Монтоја имај муда и делегирај му тимски наредби .. Или ќе го исчука на Кими, или ќе те прегази во питот ! :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom