Формула 1 - сезона 2012

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
Ах бе Хамилтон...
А за Шумахер го имав чувството уште на средината од трката дека ќе стигне до подиум денеска, негов е денов.

Ова е возач .. од 11 место да завршиш прв ..а не како фетел од пол позиција да стартува и со болидот како што му е побрз од другите да заврши прв ..

Аууу тркава ебење :vozbud::cuc: Сезонава исто ! Секоја чест за Алонсо, кога Фетел вака ќе стигне од 11 до прво, тогаш ќе го сметам за СТРАШЕН возач ;)

Да се знае кој е кој :D

Одлична трка од Алонсо...прекрасно! А Хамилтон глупак бе, го турка надвор од патеката Малдонадо па само што го завршив зборот Малдонадо да го удри и оп..:ROFLMAO:
Шумахер одличен, и среќата го посака малце за да заврши на подиумот.

Koj i da osvoi titula sezonava, ako ne e Hamilton, po ednas za blagodarnost da im go ispusi na tie od boksot, veke prestanav i da brojam kolku pati sezonava go poebaa i kolku pati go koshtaa pobeda, odnosno, odlicen rezultat na trkata.

Goveda, krtovi, ko namerno da rabotat kontra svojot vozac i vo korist na drugite.
Одлична трка од Алонсо...прекрасно! А Хамилтон глупак бе, го турка надвор од патеката Малдонадо па само што го завршив зборот Малдонадо да го удри и оп..:ROFLMAO:
Шумахер одличен, и среќата го посака малце за да заврши на подиумот.
Lol, pa ushte i za ova kriv go napravivte, tuka crepot od Venecuela poeba, Hamilton branese vo ramkite na dozvolenoto, so poeban bolid, toa sto Maldonado postapi neiskusno e drug muabet, zasto do krajot na trkata 10000% kje go pominese, ama on tuka zapna i namesto na krajot da zavrsi na podium, si go ispushi samiot poshteno a moze i da ispie kazna radi ovoj sudar.

Требаше да попушти Хамилтон. Иако навивам за МекЛарен, Луис мораше подобро да ја процени ситуацијата и да го остави Малдонадо да помине, кој уште е млад и неискусен во спортот. Ваков расплет беше неизбежен, кога и двајцата тегнеа и не попуштаа. Мислев дека Луис ги има оставено зад себе тие пристрасни потези и маневри на патеката кои претходните сезони го коштаа титули, ама изгледа сум погрешил. Во ваква изедначена сезона секој поен е злато вреден, и на 4та позиција да завршеше ќе беше добро со оглед на проблемите што ги имаше во финишот на трката.

Браво за Шпиончето, прв возач со 2 победи сезонава. Требаше триумфира некој од Лотусите, ќе се продолжеше рекордот. :P

Требаше да попушти Хамилтон. Иако навивам за МекЛарен, Луис мораше подобро да ја процени ситуацијата и да го остави Малдонадо да помине, кој уште е млад и неискусен во спортот. Ваков расплет беше неизбежен, кога и двајцата тегнеа и не попуштаа. Мислев дека Луис ги има оставено зад себе тие пристрасни потези и маневри на патеката кои претходните сезони го коштаа титули, ама изгледа сум погрешил. Во ваква изедначена сезона секој поен е злато вреден, и на 4та позиција да завршеше ќе беше добро со оглед на проблемите што ги имаше во финишот на трката.

Браво за Шпиончето, прв возач со 2 победи сезонава. Требаше триумфира некој од Лотусите, ќе се продолжеше рекордот. :P
Luis na popushti ? Nema shansa, da se obvinuva nekoj zasto ne popustil, ne deka ti go pravis toa, e nonsens, klasicen fail, ko i potegot na Maldonado, koj nemase trpenie i sega namesto na podium, ke si ja lupa glavata od zid radi propustenata sansa.

Inaku odlicna trka, edna od najdobrite sezonava, bravo i za Alonso, apla sreka imase denes, od sejfti karot, po sto sledese josh jedna u nizu vo boksot na Meklaren kontra Hamilton, pa tuka bea otkazuvanjata na francuzot i nemacot za da na kraj i Hamilton ima problemi so bolid i ko kapak na Se i ne ja zavrsi trkata. Kolku samo raboti se poklopija za da pobedi Alonso, one in a milion e rabotava.

Абе набрзина да ми дообјасни некој шо се деси после повлекувањето на сејфти кар ..баш у момент кога почна проблемот со болидот на фетел ..баам страшно невреме и снемав струја ..па дојде кога веке алонсо беше напред ..односно 43 круг мислам ...
Инаку фантастична трка од тоа шо видов...супер возење на алонсо..шуми ..кими, вебер ..со доза на среќа и искуство извадија максимум..
Друго..Алонсо не го паркира болидот кај шо треба ..у ваков случај следува казна..или тоа е само за време на кфалификациите ?

Абе набрзина да ми дообјасни некој шо се деси после повлекувањето на сејфти кар ..баш у момент кога почна проблемот со болидот на фетел ..баам страшно невреме и снемав струја ..па дојде кога веке алонсо беше напред ..односно 43 круг мислам ...
Инаку фантастична трка од тоа шо видов...супер возење на алонсо..шуми ..кими, вебер ..со доза на среќа и искуство извадија максимум..
Друго..Алонсо не го паркира болидот кај шо треба ..у ваков случај следува казна..или тоа е само за време на кфалификациите ?
епа му откажа болидот на Фетел, а на два круга до крајот Хамилтон имаше контакт со Малдонадо, и неможеше да ја доврши трката...а претходно и Грожјан мислам откажа поради проблеми со маслото колку шо кажаа...

^ го видов моментот со Хамилтон ..туку ме мачи тоа ..за време на сејфти кар алонсо беше 3 мислам ..
е тој дел не ми е јасен откажа фетел ..и у исти круг Лотусот на Грожјан или ..?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom