Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нема братЌе ја има ли трката на МТВ? Бидејки сега кога пуштив во десниот горен агол им пишеше дека ќе ја дават трката од 19.55 а пак од друга страна има фудбал во 20.45
Ќе ја има ли трката на МТВ? Бидејки сега кога пуштив во десниот горен агол им пишеше дека ќе ја дават трката од 19.55 а пак од друга страна има фудбал во 20.45
,,,,,ke mu se skine kaishot,, na anlaserot,,,,
,,,Што му се дешава на Алонсо ??? прво Хамилтон го престигна па Грожџан и сега Перез ..И шо стратегија имаше ферари со алонсо...безвеза ...
Па имаше еден Пит помалку ... истроши гумите и ..преспор беше .Што му се дешава на Алонсо ??? прво Хамилтон го престигна па Грожџан и сега Перез ..
леле и Фетел го поминал ...ццц
Стратегија харикири со едно влегуање во бокс и лушпи гуми нема што да се очекува другоШто му се дешава на Алонсо ??? прво Хамилтон го престигна па Грожџан и сега Перез ..
леле и Фетел го поминал ...ццц

Ебате стратегијата ич јас па не видов дека има еден пит помалку ..Па имаше еден Пит помалку ... истроши гумите и ..преспор беше .

Толку само.