Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Штета, и за двајцатаДвајцата пилоти на БМВ Заубер останаа без поени, откако Ф1 стујардите откриле ТЕХНИЧКИ ПРЕКРШОК !!
http://www.formula1.com/news/headlines/2011/3/11874.html
Криво ми е, посебно за Перез. Ова му беше деби на малиот, дојде до поени и го снајде ова .. :jaj:
За најбрзото време Маса не ја научи патеката туку имаше нови гуми и малце гориво затоа извади најбрз круг иначе тапа вози Маса само ме зачуди како успеа толку да го држи батон позади него и да го натера на грешка.Одлична трка. Со исклучок на Маса, сите други возачи од трите тима имаа добра трка. Да не беше казнет Батон мислам дека ќе излезеше уште по првото менување на гуми како трет и ќе си бичеше до крај.
Коа го видов како Маса го кочи Мекларенот како да е некој 5то разреден болид се разочарав од Ферари пак, ама Алонсо беше супер. А и капак на све и најголем парадокс за мене од денешнава трка е најбрзиот круг на Маса. Ја научи патеката дури по 3тото влегување во бокс.
За најбрзото време Маса не ја научи патеката туку имаше нови гуми и малце гориво затоа извади најбрз круг иначе тапа вози Маса само ме зачуди како успеа толку да го држи батон позади него и да го натера на грешка.
Да, баш лошо за нив. А со ова им отворија пат на пилотиве од Форс Индија да дојдат до бодови и се ми се чини дека ова се први бодови за Форс Индија воопшто. Што среќни биле, можам да претпоставам.
Se sto e germansko e najsilno toa zapomnete go kako 1 + 1 = 2
DEUTSCHLAND UBBER ALLES !!!!!